Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Moglibyście chociaż dzisiaj przez wzgląd na śp. Kolegę przestać z głupotami? 

Opublikowano (edytowane)

Z całym szacunkiem dla wszystkiego i Wszystkich, Kolega informatyk dbał razem z adminem o działanie AF, nie pisaliśmy z nim tu ani nie udzielał się w hyde park.  21 sierpnia odszedł, a w dniu dzisiejszym odbyła się Msza żałobna ,nad prochami. Owszem łączymy się w bólu z Jego rodziną, bliskimi i przyjaciółmi, co niektórzy wspomną o Nim w modlitwie ale miej wyrozumiałość i nie oczekuj zbyt wiele, świat nie zwolni nawet  jak połowy z Nas zabraknie.

PS, Twoja uwaga  w tym temacie jest trochę  nie na miejscu, a ten mój post jest jest   tylko odpowiedzią na twoje wyrzuty.  ten post  usunę po północy aby wpisy były  zgodne  z tematem.

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano (edytowane)

Czegoś nie rozumiem, Romek życzy Ci chłopa, a Ty mówisz, nie życz drugiemu co Tobie nie miłe? Romkowi może nie, ale Tobie nie miłe? O.o no w sumie teraz różnie to bywa.  

2 godziny temu, Nikolaxd napisał:

A co Romek chcesz na ochotnika? Nie życz nikomu co tobie niemiłe😜😛😛😛😛🙈🙈😛

1 godzinę temu, młotek29 napisał:

Moglibyście chociaż dzisiaj przez wzgląd na śp. Kolegę przestać z głupotami? ,

Niech spoczywa w pokoju wiecznym, ale jakoś do tej pory nikt nas o tym nie raczył nawet poinformować, forum przez adminów też nie było jakoś oznaczone w żałobie, także nie wyskakuj z takimi uwagami jak człowiek dawno nie żyje.

10 godzin temu, Nikolaxd napisał:

A bo coś was wzięło jakieś kij wie co??? 🤦‍♀️🤦‍♀️😋🤔🤦‍♀️To się lepiej eeeewakuować😄😄😄😋🙈🙈

Żeniochy mi się trafiły, a jak przyszłoby co do czego to pewnie bym usłyszała ,,a my się znamy? "... Podziękuję, popatrzę jeszcze sobie co tu się bawicie🤭😛😛😛🤣

Na siłę nikt swatał Ciebie nie będzie, także popatrz dalej.    :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

To co na dzisiaj heśta??? Finito 🙄😏 to może porozmawiajmy o nie głupotach👍 

Tess jakieś łatki potrzebuje do opony a że jadę do marketu to macie czas coś konstruktywnego wymyślić😋😅😅😅

Ps. Powodzenia🤭🤭🤦‍♀️

Opublikowano (edytowane)

To jakoś nie dla nas🙄🙄🙄😋🤔🤦‍♀️

Tzn. Ja nie mam z tym problemu, chociaż ostatnio już nie chce mi się czytać... Tyle mam na głowie, że jedyna przerwa, to właśnie AF i te głupoty co piszemy... To straszne🤦‍♀️🤔🤦‍♀️

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

To nie tylko dzisiaj....codziennie ciągne w sumie trzy pracę i czasami mam taką kumulację, że masakra... Tak jak dzisiaj ale przeżyję 🤧🤧🤧😛 a co? 

Opublikowano
2 minuty temu, Nikolaxd napisał:

To nie tylko dzisiaj....codziennie ciągne w sumie trzy pracę i czasami mam taką kumulację, że masakra... Tak jak dzisiaj ale przeżyję 🤧🤧🤧😛 a co? 

Od kogo ja to samo już słyszałem, no niech zgadnę.   :P   

Opublikowano

Oj ty leniu

3 minuty temu, Sean napisał:

Od kogo ja to samo już słyszałem, no niech zgadnę.   :P   

Pewnie od siory... Ona to dopiero ma kongo bongo😄😂😂😂ja przy jej rozrywkach to mam wczasy🙂

Opublikowano

Pigmei nie wierze🤔 przedstaw zwolnienie lekarskie czy coś... 🤣 Inaczej... Do pracy😛😛

Nawet w radiu mówili o tym wypadku. 😥

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Nikolaxd napisał:

Oj ty leniu

Pewnie od siory... Ona to dopiero ma kongo bongo😄😂😂😂ja przy jej rozrywkach to mam wczasy🙂

Bardzo często Nikola pisze że się nudzi, dzisiaj rano że sprząta sobie szafy, a tu nagle codziennie zapracowana, więc jak mam uwierzyć że teraz nie pisze Tess, bo Tess właśnie te słowa kiedyś mi mówiła.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Nikolaxd napisał:

Pigmei nie wierze🤔 przedstaw zwolnienie lekarskie czy coś... 🤣😛😛

Proszę, popatrz co spotkało mojego głównego konia :(

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Raz napisałam że się nudzę jak jechałyśmy po jakieś badziewie... 😋szafę ogarniałam bo miałam na popołudnie... A znowu... 

Opublikowano (edytowane)

Pigmei to tylni most? Co się stało? 

Dobra😏 usprawiedliwiony jesteś😋☺️

Edytowane przez Nikolaxd