Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Nikolaxd napisał:

Zastanawiam się skąd wiesz🤔😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂On cię tak ubustwia to może... 😒😝😝😝😝

Sam się tym obnazal na ogólnym a konkretnie pod fotka jednego 50-latka.... 😋 Tak więc nie dorabiaj tu zaDnych tego ten... 🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, cinek1808 napisał:

Młody działa krócej ale częściej ,stary dłużej a mała ilość razy. Kwestia czy kobieta chcę 4 razy po dwa razy czy 8 razy raz po raz

Niby tak Cinku, ale co z tego jak kobieta ma nowiutki samochód a nie może nigdy dojechać do celu, bo w pół drogi jest dętka, chyba że lubi często jeździć, aczkolwiek do celu to uda się, albo albo.   xD A stary grat, wolno ale dojedzie do Fontainebleau.  :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano

O tak właśnie zgadzam się z przedmówcą, jednak gdy dziewczyna piękna to nic może nie pomóc czy starszy czy młody i tak i tak wiecie😅😂😂😂😂😂😂😂😉😉😉 

Życie no jak co? to co pytałam. 

Ogarek🙂 ale ja nie jestem tak wtajemniczona i nie wiedziałam.... a sam przyznaj, że dziwnie to zabrzmiało.... 😝😉😉😉

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, cinek1808 napisał:

Są jeszcze opony typu ranflat więc żadnego kapcia nie będzie. Wszystko kwestia ogumienia a nie auta jak piszesz. 

No to już jest podrasowywanie, standard tego nie ma.   :P

34 minuty temu, Nikolaxd napisał:

O tak właśnie zgadzam się z przedmówcą, jednak gdy dziewczyna piękna to nic może nie pomóc czy starszy czy młody i tak i tak wiecie😅😂😂😂😂😂😂😂😉😉😉 

No ni chu nie wiem, co ma piękność do tego? To co pięknej nie idzie dogodzić czy jak?  to niech sobie wałek weźmie, najlepiej od rozrzutnika.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

To Sean widać że nie wiesz😂😂😂🤣😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛

Zawsze mi mówiono, że ładne dziewczyny mają w życiu lżej😄😋ale raczej nie w tych sprawach ja nie wiem tak tylko słyszałam🙈🤔🙈😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Co😅🤣🤣🤣??? Kłamali cię. Jestem brzydka,jak babajaga😉😂

Jestem to co mam ściemniać? 

Opublikowano

Kurcze piwa za dużo dzisiaj e wypiliście bo ja jedno😄😄😄😅

Opublikowano

Niby czego trzeciego cycka na plecach? Ja tego co prawdopodobnie ci się marzy to nie mam😋