Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widac jakie tam kozaki co baby kopia.... Ja pierdziu nikt nawet nie próbowal powstrzymac a tyle chłopa stało..... Co za cioty w tej orawie to wstyd... 😋

Stoją i patrzą jak kobiety damskie boksery kopia... 🤮

Opublikowano (edytowane)

Cza było przyjechać ze swoim parobkiem. SOR mamy w Nowym Targu. Skarżyli się, że każdą sobotę im kogoś z sigmy przywożą. Jest gdzieś artykuł -poszukaj. Dyskotekę znalazłeś to i to znajdziesz😂

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

A tu to pewnie ciotki  z Jabłonki zostały skopane przez kilku ochroniarzy..... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ja pierdziu jakie kozaki patrzą i nagrywają... 🤣🤣🤣

Opublikowano
3 godziny temu, Nikolaxd napisał:

A szkoda nawet gadać. Sean nie wywołuj wilka z lasu, bo ma dziewczyna pecha do facetów🤣😂 Ale mam pomysł🤔😄może jej wybierzemy co? Ja podam priorytety a ty będziesz przeprowadzał rozmowy kwalifikacyjne... 😂

To że bym jej znalazł faceta to nie ulega wątpliwości,   :P  tylko ja Tess nie znam, musiałbym ją dokładnie obejrzeć, poklepać, czy nie kopie i nie gryzie, sama rozumiesz, że jak komuś wcisnę nieznany "towar" to moja reputacja będzie w d*pie.   xD

Opublikowano

Wiecie co mnie czeka jak to przeczyta😋🙄🙄🙄kurde trzeba się jakoś wybielić z tego tylko jak😄🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈😊

Spadam stąd i nie czepiajcie mojej skromnej osoby😅

Opublikowano
1 minutę temu, Winnetou napisał:

Dobry jeździec najbardziej narowistą klacz okiełzna😎

Ło panie, ja ją mam "sprzedać" a nie dopiero ujeżdżać, ja nie mam na to cierpliwości i czasu żeby jeszcze mi fikała.   :P

9 minut temu, Nikolaxd napisał:

Wiecie co mnie czeka jak to przeczyta😋🙄🙄🙄kurde trzeba się jakoś wybielić z tego tylko jak😄🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Spadam stąd i nie czepiajcie mojej skromnej osoby😅

Taa, smrodu narobiłaś i teraz majtki do góry i w nogi?  :P

Opublikowano

Tak byś chciał😄🙄

Dziwne że taki zazdrosny jesteś jak nawet z nią nigdy nie gadałeś🤔😛

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Winnetou napisał:

Ty byś się chętnie ubiegał, tylko problem w tym, że królowa ma cię gdzieś😂

Nigdy z nią nie pisałem i nie gadałem  na żadnym z kont które miała i nie starałem się o jakiekolwiek względy    więc nie mam pojęcia skąd to ci przyszło do tej chorej głowy.:P

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Lorawiok utuczyl tak swoją i tera chce się pozbyć balastu i szuka szczęścia .... Tylko chętnej ni ma bo tu by musiała być jaka upośledzona umysłowo.. 😋

Żeby na takie bide polecieć 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Każdy ma prawo do marzeń.... Na szczęście nikogo nic to nie kosztuje.... 😋

Opublikowano
26 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Fajna foczka 🤣🤣🤣🤣

Też takie lubisz?