Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A żona będzie sprzątać po tych kulinarnych popisach. Nie zaprzeczam, że mężczyźni potrafią gotować. Bardzo dobrze gotować. Ale, żeby tak pomyśleć że jak się coś gotuje to można w międzyczasie coś sprzątnąć... no na to ciężko wpaść :D Jak gotowanie to gotuje, jak sprzątanie ... to leży i odpoczywa :P 

Opublikowano

Najlepiej jak facet nawet wodę przypali, wtedy jest święty spokój.   :D

Opublikowano (edytowane)

Loo.. kurna to ja ani gotuję ani sprzątam a żona nie odeszła.. 😎

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Najlepiej jak kobieta nie wie którą stroną gwóźdź się wbija, jak wkrętarkę się włącza i że samochód się tankuje. Wtedy to jest dopiero święty spokój :D

Ogarek to widocznie musi być leniwa :P Żeby nie była, to już by poszła :D 

Edytowane przez Kallina86
  • Like 1
Opublikowano

Zgadza się bo wtedy wiesz że najlepiej liczyć na siebie i wszyscy są zadowoleni.  :D

Opublikowano (edytowane)

Nie ma czasu ciągle sprząta i gotuje.. 😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Kobieta jest najszczęśliwszą osobą na świecie, jak ma stale zajęcie, zanim jedną robotę zakończy, trzeba jej zadać już trzy następne.    :P    xD

Opublikowano

No Tobie coś nie poszło jak tak... 😂😂😂😂

Znaczy się nie trafiło... 😜

Opublikowano

Kalina jeszcze młoda, jeszcze jest w co, żeby tylko było czym.   :P   xD

Opublikowano

Wybredna jest.. A jaka dowciapna i złośliwa.. 😜

Bez paly nie podchoc.. 😂

Opublikowano (edytowane)

Każdą "klacz" da się ujeździć Ogarku.  :P  Tylko trzeba uważać by w nogi nie gryzła.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Kallina86 napisał:

A żona będzie sprzątać po tych kulinarnych popisach. Nie zaprzeczam, że mężczyźni potrafią gotować. Bardzo dobrze gotować. Ale, żeby tak pomyśleć że jak się coś gotuje to można w międzyczasie coś sprzątnąć... no na to ciężko wpaść :D Jak gotowanie to gotuje, jak sprzątanie ... to leży i odpoczywa :P 

Po co sprzątać jak jest czysto?? Trzeba nie bałaganić i tyle. 😀

Edytowane przez Adrian_K_90
Opublikowano (edytowane)

Zaraz się stworzy jakaś zbędna rozmowa i domysły. Ja nie narzekam i nie płaczę nad swoim "samotnym" losem. Tak całkiem serio mówiąc, to chyba przychodzi taki czas i takie przemyślenia, że dochodzisz do wniosku, że przecież jest Ci dobrze i wiele w życiu byś zmieniła, ale stanu cywilnego już nie :D 

Ale ja bardzo się cieszę wszystkimi szczęśliwymi związkami! Podziwiam i się cieszę. I bądźcie jak najszczęśliwsi razem i do końca tak jak sobie obiecaliście. 

Te wszystkie głupie żarciki to tylko żarty. Bo fakt złośliwa jestem, i będę. Bo lubię :D 

Edytowane przez Kallina86
Opublikowano

To pasujesz do nas bo my też złośliwe... 😂😂😂

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Kallina86 napisał:

Zaraz się stworzy jakaś zbędna rozmowa i domysły. Ja nie narzekam i nie płaczę nad swoim "samotnym" losem. Tak całkiem serio mówiąc, to chyba przychodzi taki czas i takie przemyślenia, że dochodzisz do wniosku, że przecież jest Ci dobrze i wiele w życiu byś zmieniła, ale stanu cywilnego już nie :D 

Ale ja bardzo się cieszę cieszę wszystkimi szczęśliwymi związkami! Podziwiam i się cieszę. I bądźcie jak najszczęśliwsi razem i do końca tak jak sobie obiecaliście. 

Te wszystkie głupie żarciki to tylko żarty. Bo fakt złośliwa jestem, i będę. Bo lubię :D 

No weź przestań dziewczyno, Ty jesteś jeszcze zbyt młoda by robić aż takie przemyślenia.   :)

Ogarku, bo my jesteśmy panie dranie. Do tego bezpruderyjni.  xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Oj tam.... Ty poprostu może nie wiesz co to "dobrze"... 😗

Dziś nie trzeba zaraz stan cywilny zmieniać.. Toć to takie nie modne teraz... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

No trudno chłopaki, żarty się skończyły, trzeba będzie ją na siłę wydać za mąż.    :P   xD