Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał:

teraz odr robia za darmo-bo musza . chyba termin jak zwykle przesuna. 

ja dopiero jeden zrobilem ,jeszcze z 10 przede mna. 

to takie trudne ?-na szkoleniu bylem ,teoretycznie wszystko sie samo uzupelnia, wpisujesz uprawe i samo ci podpowiada jakie doplaty, ekoschematy, bledy same wychodza juz na poczatku. 

gdyby orwiok ci zrobil to by sie okazalo ze nic nie dostaniesz tylko on by wszystkie dzialki na siebie zapisal  🤣,

Ja ty tak ,,robisz" te wnioski jak tu piszesz to dostaniesz... kopa od agencji nie pieniądze🤣, już niejaki Winnettou co ,jak sam pisze ledwie gimnazjum skończył lepiej pisze🤣

Opublikowano

w jakie ekoschematy wchodzisz ?? 7 czy 8 ?? moze rolnictwo weglowe ?? bo wegla na oczy nie widziales to choc na papierze zobaczysz.

krowy masz to moze ekstensywne tuz-y ???

wicia podaj mi twoj login i haslo do puearmir 🤣 to zobaczysz co umiem -ani grosza nie zobaczysz 🤣

Opublikowano

Bogusia broni Robercika bo nie umiała wysłać wypasu i w ostatniej chwili gdy Bogusia już osrana chodziła Robuś ją wyratował z opresji. Potem w ramach wdzięczności pomagała robić Robusiowi programy i teraz gdy ludzie ich szukają po forum i złorzeczą Robuś został Anią a Boguś  Bogusią🤣😂

Opublikowano

synku wypas był do poprawy dla kogoś innego, nie dla mnie  ...Ja nie mogłem tego zrobić bo nie miałem aktywnego programu aby wprowadzić poprawki ...

ty nie masz zielonego pojęcia i zmyslasz głupoty i tyle ...

teraz masz załącznik w aplikacji  ,wtedy trza było robić inaczej 

Ty nawet nie wiesz jak i co było  i tyle 🤭

Opublikowano (edytowane)

Wejdź sobie na profil tego człowieka, ma raptem kilka postów to znajdziesz od razu. W 2018 jak zacząłem tu pisać, szukał kogoś do zrobienia wniosku i Robuś od razu się zaoferował prosząc o kontakt na priw. Nie wiem co poszło nie tak, ale mogę się domyślać😁 że na drugi rok już zwrócił się do mnie. I tych ha nie było 100 tylko tyle że nawet w twojej pustej łepetynie się nie mieści😂

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

Ja ...udawałeś że się znasz to się zwrócił ,potem udawałeś że zrobiłeś a niczego nie robiłeś boś za głupi ...ciągle coś udajesz ...🤭

z tego co pamiętam to Robert nie chciał brać tego bo to było po terminie i na już ,a on miał roboty nabrane i miał swoich klientów  ...Koniec w końcu i tak on  robił a ty udawałeś że to ty zrobiłeś ...🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Bogusiu nie strasz mnie na priw prokami bo ja nie z tych cykatych😂

Ciekawe co ci sąsiadka zrobi jak to przeczyta😜

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

na szczescie ja na zadna nie-po-suwalsczyzne nie pojade,kolega juz 17 rok alimenty placi a ledwo tydzien byl..

jak to u nas mowia -braki  w urodzie nadrabia inteligencja, dajcie jakies zdjecia to ocenie czy warta grzechu  🤣..

wy po prokuratorach chce sie ciagac ??  ogarek masz w rodzinie prawnikow wiec niech ci wytlumacza ze szkoda  czasu,zdrowia,kasy i nerwow..

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem zachwycony swoją zona i żadna jej nie dorówna 🤷‍♂️...Mnie stare panny których nikt nie chce nie kręcą i tyle ..🤭

winieta to nawet zakochany w nochalowej bo na swojo owiecke już paczec nie może 🤣🤣🤣🤣

wstawiał tu kiedyś ta istotę której zniszczył i zdemolował życie ....żal paczec na kobitkę 😜

.

4 godziny temu, jacus napisał:

🤣..

wy po prokuratorach chce sie ciagac ??  ogarek masz w rodzinie prawnikow wiec niech ci wytlumacza ze szkoda  czasu,zdrowia,kasy i nerwow..

Chłopie nie rozumiesz to nie komentuj ...drugie zapewniam cię że taki dziad jak łorowiok miałby niezlo  nauczkę jakby się musiał stawić w sądzie na drugim końcu polski za pisanie głupot na osobę tu znana ...sam ten fakt by był dziadowi dużym problemem i nauczką....

prawnicy to tylko czekają na takich głąbów aby ich wydoić 🤭

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

a tak zapytam gdzie by sie sprawa odbyla ?? w nowym targu bo na terenie tego powiatu zostalo popelnione przestepstwo, w zywcu bo tam chyba jest serwer-no przynajmniej dawno byl, we wroclawiu bo tam jest siedziba af czy w suwalkach ??

kto by jechal cala polske ?? zreszta teraz mozna zeznawac zdalnie..

Opublikowano

przeciez ty go straszyles prokuratorem-czyli byles swiadkiem przestepstwa na innej osobie, jesli tego nie zglosiles to sam popelniles przestepstwo..

masz w rodzinie prawnikow niech ci to wytlumacza...

Opublikowano

to prokurator sie dowie 🤣 jaki walek zrobiliscie z orawiokiem na wypasie.

tylko pamietaj o jednym- lepiej z madrym stracic niz z glupim zarobic..

przyslowia ludowe to skarbnica madrosci-o chocby takie 

nie strasz,nie strasz, bo sie zesrasz ...