Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Nikolaxd napisał:

No bo chciałeś abym użyła terminologii pirotechnicznej.... 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Źle?? 

Ale jak to się ma do wyglądu i figury? 🤔

Opublikowano (edytowane)

A to zależy o której porze dnia😄😋rano roztrzepana, później jest troche lepiej😄😄😄😋😂🤣

Dobra nie żartuję tera jest chyba dobrze.. Nie wystraszysz się 🙄😋😄😂

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

Zwroty w przypadku, których zwracasz się do drugiej osoby czyli te, które określone są mianem grzecznościowych powinno pisać się z dużej litery.

Tak przyjęta formuła według powszechnej opinii oznacza, że odnosisz się do kogoś z szacunkiem. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😝😝😝😝

A co Ci do tego??? 

Opublikowano

W zasadzie nic. Ale ten marynarz zrobił spustoszenie w twoim życiu, że tak na każdego się rzucasz. Spokojnie! matka mojego kolegi urodziła go po czterdziestce i jeszcze żyje. Tak że czekać cierpliwie, nie panikować😄

Idę rąbać😛

Opublikowano

Jak się rzucam? Bo sobie żartuje z Pigmeiem? Fajny jest i tyle🙄🤭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😛

Opublikowano

Miałam dopisać... , że piwko mu podam, to zawsze najpiękniejsza dla niego będę, ale.... 😅😂😂😂

Opublikowano

W avatarze to nie jest moja fota. Taki detektyw jesteś??? Ciekawe skąd je znasz? 

Opublikowano

Hahaha baju baj proszę pana tylko nie zaczepiaj tej kobity bo to nie ja na 1000%🤭🤭🤭🤭😂😂🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Nie mam instagrama🤦‍♀️

Edytowane przez Nikolaxd
Literówka
Opublikowano

Według mnie jesteś zwykłym szantażystą, i nie odkryłeś mnie tylko właśnie siebie. 

Na tym kończymy naszą ,,znajomość". Gratuluję!!! 

Opublikowano (edytowane)

Mam to gdzieś, przegiąłeś i już tego nie nadrobisz. 

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Winnetou napisał:

O matko! jaka ty jesteś zdesperowana🤦‍♂️

Zazdrość cię skręca widzę.  xD O co ci się rozchodzi? masz człowieku żonę, pilnuj jej, a nie wpier*alasz się do wolnych ludzi, a niech sobie gruchają ile wlezie, na co liczysz że na ciebie któraś poleci? no może jakaś krowa w rui przy dojeniu.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Już raz Paulinie dokuczył za co wyleciał na zbity pysk, teraz znów  mu odbija

Boluś pamiętaj że bardzo łatwo można cię namierzyć, dopiero co podałeś numery działek jakie masz w swoim wniosku, te z Lipnicy Małej i jak Nikola ruszy sprawę z paragrafu to leżysz biedaku