Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Gość Profil usunięty

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Winnetou napisał:

Ło matko znowu telenowela🙉. Aktorka ta sama, tylko serial inny:P

Do d*py z ciebie reżyser jak żadna aktorka grać u ciebie nie chce.   :P    xD

Edytuje, bo nie wiadomo, kto to czyta, i puszczam tylko na chwilę, żebyś przeczytał. Gdybym miał pewność, że nikt ode mnie tego nie czyta pokazałbym ci takie cuś, że "ładowacz" położyłbyś na ziemi. 

Jeszcze nie zdarzyło mi się skłamać na forum...nie mam takiej potrzeby. Nie chwalę się, że mam JD R5 jak mam rozdupconego ciapka. Nie mówię, że mam studia pokończone, bo nie mam. A to co mam w pewnej sferze i tak jest nieosiągalne dla ciebie parobku😄

Mam gdzieś to co powiesz. Nie mam potrzeby dzielić się z nikim swoim szczęściem i nie podpuścisz mnie. Tak po prawdzie, to nie wiem po co się przyjebałeś i wisisz jak glut u nosa. O ile z ogarkiem, czy z seanem sam rozpocząłem konwersację, to z twoją osobą nie przypominam sobie, żebym miał przyjemność

pamietajcie ze "winietu" to rodak banasia. wiec po taniosci moze zaprosic kalline na pokoje😜

z chlopakiem z jego wsi bylem w sanatorium -slowaki to troche dziwne ludzie ,jak janosik.. z jednym tobolkiem przyjechal nad morze, wszyscy mieli torby podreczne wielkosci jego calego bagazu, nie wiem w co on sie przebieral bo niewiele mial..

studiowalem kiedys z dziewczyna spod suwalk-chyba z filipowa byla, rocznik tez  z deka inny blizej 73 ale goraca laska byla..kiedys..

19 minut temu, jacus napisał:

😜

studiowalem kiedys z dziewczyna spod suwalk-chyba z filipowa byla, rocznik tez  z deka inny blizej 73 ale goraca laska byla..kiedys..

Loo... to zapewne znam... 😋