Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do prawdziwych gorali to z dudkami mial racje 🤑.

rozni ludzie sa wszedzie-nie sadze zeby na orawie bylo inaczej, w sanatorimu na moim pietrze byl jeden orawiok z jablonki- w porzadku chlop, tylko jedno mnie zdziwilo ,gdy go pierwszy raz spotkalem na dworcu glownym to myslalem ze z torba do roboty jedzie a nie na 3 tygodnie na leczenie. znam z widzenia paru kierowcow z kabanosa, mistrzowe kierownicy to nie sa😛

gdzie poszedl muj fetor-do lipnicy wielkiej ale nie wiem gdzie bo gdzies posialem umowe .

Opublikowano
19 godzin temu, Pigmei napisał:

No właśnie,  mam takie samo wrażenie, fuuuj :P

Ciebie to akurat nie podejrzewam o coś takiego, ale żeby tak, dziewczyny nękać na PW? 😚... a na publicznym taki przykładny jak wypisz wymaluj ogarek. 😁

Opublikowano

Człowieku tu na serio jesteś chory psychicznie, nikt nic nie ma mi do zarzucenia w przeciwieństwie do ciebie  %&#@*$

Jakbyś nie wiedział mam komunikator wyłączony by nikt do mnie nic nie pisał, z resztą sam do mnie  jakiś czas temu próbowałeś  się dobijać  i sądziłeś że mam pełna skrzynkę a tu doopa :P.

Przestań głupoty wymyślać i tak usprawiedliwiać swoją pochlastaną osobowość !

Opublikowano

Ja mówię o czasach, gdy mnie tu nie było i niech ci się nie wydaje, że nic nie wiem. Tak samo Sean, też ma wyłączoną, i podobno zawsze miał, a jakoś nie przeszkadzało mu to w pisaniu. ;)

Opublikowano (edytowane)

Guzik mnie obchodzi co sobie ubzdurasz, historię mam wręcz kryształową  :) :P . kto mnie  zna  lub poznał to potwierdzi, :D

Ty czym możesz się poszczycić?  Głupotą,  w pełnej rozciągłości i lemingozą

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, lemek napisał:

Ja mówię o czasach, gdy mnie tu nie było i niech ci się nie wydaje, że nic nie wiem. Tak samo Sean, też ma wyłączoną, i podobno zawsze miał, a jakoś nie przeszkadzało mu to w pisaniu. ;)

A wcale nie mówię że się kiedyś pisało z miłymi koleżankami, no może nie wszystkie były miłe, ale ogólnie fajne "babki".   :P  xD

4 minuty temu, lemek napisał:

I jak tu nie kochać neta. Nawet takie małe coś w okularkach może się postawić... 😂

Masz nieprawdziwe informacje pajacu.     xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

W sumie przeszedłem już na "emeryturę" w uwodzeniu wedle orawioka :P   ale chyba jemu na złość powrócę do tego niecnego procederu i zacznę jawnie uwodzić jakąś miłą koleżankę.       :P A co mi tam, niech mu żal dupsko ściska.    xD

Jest jakaś odważna Pani, która sama poświęci się dla słusznej idei udupienia orawioka, czy mam wziąć z łapanki  xD

Zapewniam szeroko pojęte atrakcje, oczywiście wszystko jawnie,   bo inaczej orawiok poobgryza sobie palce z niedoinformowania.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
22 minuty temu, Pigmei napisał:

Lemingu bez ambicji odpuść sobie, twoja  chora wyobraźnia wykracza  już poza  granice głupoty.:PxD

Na to nie licz.... To wyjątkowy przypadek lemingozy... 😂

Opublikowano

Tam żyją, teściowie na gnojka patrzyć nie mogą, a żona pewnie opracowuje plan zbrodni doskonałej.  :P

Opublikowano (edytowane)

Wystarczy jak powie "tylko nie popełnij samobójstwa" :D , Zobaczysz,  nie posłucha się i zrobi jej na złość :P

Edit: Jak nie trudno się domyśleć winny będzie halny xD:P

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Zapewnimy jej alibi, że była w tym czasie na forum.   xD

Opublikowano

Co tam moje Słoneczka, jak tam żyjecie w dobie koronkodiabła?   :P

Opublikowano

https://twitter.com/LukaszBok

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-03-25/koronawirus-najnowsze-informacje-z-polski-i-swiata-250-03-relacja/?ref=slider

Tak żyje...

W między czasie w myślach ratuję świat ;)

Ogólnie żyjąc na wsi, to w rytmie życia za wiele się nie zmieniło. Ale im dłużej to trwa, tym większa obawa o konsekwencje, skutki...

Nie będziemy tu robić drugiego tematu o wirusie ;) A w tamtym jest już za politycznie, poza tym co jeden to mądrzejszy. A ja ... co ja tam wiem. Wolę się nie odzywać. 

Opublikowano

"Niemcy wprowadziły zakaz wjazdu do kraju dla zagranicznych pracowników sezonowych z powodu pandemii koronawirusa. Nowe obostrzenia nie dotyczą obywateli Polski i Czech - poinformowało ministerstwo spraw wewnętrznych w Berlinie."

A może tak sami by się wzięli za robotę?  :)

22 minuty temu, Kallina86 napisał:

Tak żyje...

W między czasie w myślach ratuję świat ;)

Ogólnie żyjąc na wsi, to w rytmie życia za wiele się nie zmieniło. Ale im dłużej to trwa, tym większa obawa o konsekwencje, skutki...

Nie będziemy tu robić drugiego tematu o wirusie ;) A w tamtym jest już za politycznie, poza tym co jeden to mądrzejszy. A ja ... co ja tam wiem. Wolę się nie odzywać. 

Nie martw się będzie dobrze.   :)

Opublikowano

Ale kiedy będzie te dobrze... Jeszcze sporo czasu zanim to minie. A skutki gospodarcze... Myślę, że są osoby które już je bardzo odczuwają. Jako państwo będziemy je odczuwać bardzo długo. 

Opublikowano

Najważniejsze jest zdrowie i życie.  :)

A właśnie rano o tym myślałem, że ludzie w mieście teraz to jak pszczoły zamknięte w ulu,  :D chyba jak się to skończy to rozwód za rozwodem.

Opublikowano

Widziałam to już. Lubię go. Niegłupio mówi. Fajnie w domu posiedzieć dzień, dwa. Poczytać, filmy pooglądać, odpocząć. Ale nie dłużej... Ale jak ludzie wytrzymują w miastach teraz. Nie wiem i nie wyobrażam sobie. A jak do tego jeszcze z trójka dzieci tak w wieku 6-10 lat. 

A odnośnie filmów ktoś wie co z zalukaj? Kupiłam vip a tam ostatni odcinek mojego ulubionego serialu dodany miesiąc temu. Dodają tam coś jeszcze czy tylko kasę biorą?

Opublikowano

Nie tylko na Włochy. Gdziekolwiek bez żadnej kontroli na granicy, bo kolejki. Pewnie, lepiej niech będą kolejki do respiratorów...

Chirurdzy. I jednostka 19, ale to już mniej ciekawe. 

Opublikowano

w ciul fajnych seriali dostępnych jest,  Wataha , Misja Afganistan, A z damskich to Trudne sprawy🤣

Jak dla mnie to pozamykać granice, i walczyć od środka . Czego nam braknie ? Bananów ,kawy i ośmiorniczek🤔