Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam nie czekam-nawet przeciwnie 🤔 wesoły człowiek 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, lemek napisał:

Noo... Ciekawy jestem ile taki zeżre i jaki ma kołdun, że waży 120 kilo, czy łatwo wcisnąć mu się w taki sweterek i jak to wygląda komicznie w ogóle. 

Kończę tę żałosną dyskusję, dopóki się nie pokażecie wasze pisanie mnie nie rusza... Hehe

Ale za to jak piźnie takiego cwaniaczka z PeKaSu, to łeb mu się z pięć razy obróci na łośce,   :P  Po co obiecujesz że się nie pokażesz jak wracasz jak sraczka, smrodu narobisz i myślisz że ktoś za takim gó****m jeszcze tęskni .  xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Nie wiem skąd zmyślił te 120kg bo ja nigdy nie przekroczyłem 105 kg co przy moim wzroscie to prawie normalna waga... Takich ogryzków 75 kg to zamiatałem jednym strzałem jak ten dzieciak się rodzil w 90 - latach.... 😂

Opublikowano (edytowane)

Toż jego już niejeden zamiótł, przecież ktoś mu to jakiś czas temu napisał że cwaniaczek z PKSu dostał w pier*ol nie raz.    :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Zawsze lubiłem chyba najbardziej górali z etnicznych grup, ale ten egzemplarz trafił im się wyjątkowo nieudaczny, potrafi zniechęcić do nich najwierniejszych fanów.  xD

Opublikowano

to nie goral tylko lorawiok -ziomal banasia zreszta, to sa ogolnie slowacy, bo prawdziwi gorale to rumuni z pochodzenia.

chlopaki tylko nie wstawiajcie swoich zdjec bo zmysl estetyczny tego nie wytrzyma:D

Opublikowano

Wiesz co, tak na szybko spojrzałem na historię tych  górali, 

Owi Rumuni (z resztą będący  z korzeniami włoskimi) to przybyli jako pasterze  dopiero w XV wieku :P i wtedy zaczęła się z nimi jazda bo mieli tamtejszych mieszkańców głęboko w poważaniu, prawo z resztą też. Do dziś są jacyś tacy "inni" :D

Opublikowano

cos pobieznie przejrzales-WOLOSKIMI a nie wloskimi..wczesniej nikt tam nie mieszkal-bo to ziemia nie dla normalnych ludzi, do tego halny ...

po ostanim wypadku ze smiercia narciarzy pod dachem sprawdzono 250 budowli -174 nie mialo zadnych zezwolen.....zreszta z budownictwem mieli zawsze problemy-na poczatku XX  ciesielki uczyli ich nasi przodkowie.

prawdziwy janosik podobnie jak banas byl slowakiem,

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

chlopaki tylko nie wstawiajcie swoich zdjec bo zmysl estetyczny tego nie wytrzyma:D

Tu masz całkowita rację... od tego są inne fora i widać temu dzieciakowi się coś pomylilo po tym jak zaliczył glebę pod Sigma.... 😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

To też, ale łepek chce nas zobaczyć i porównać z sobą, czemu jemu nie wychodzi z romansami co z nim nie tak.    :P   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

obawiam się ze jemu chodzi o nas a nie o kobitki ......a fuj :ph34r:

Opublikowano
Cytat

cos pobieznie przejrzales-WOLOSKIMI

To popatrz kto to Rumuni,, poczytaj o ich historii, kiedy ich państwo zostało zdobyte prze cesarza Rzymskiego i dlaczego tamtejsi wojowie dostali możliwość osiedlenia się na tamtym terenie , podpowiem tamtejszy lód w czasie podboju został niemal całkowicie wyrżnięty. O to mi chodziło :)

Opublikowano
5 minut temu, ogarek napisał:

obawiam się ze jemu chodzi o nas a nie o kobitki ......a fuj :ph34r:

Wiesz, może masz i rację, ostatnio najeżdża na kobiety,   :D  o nie, ja się tyłem do niego nie obracam.   :P

Opublikowano

Aleśta zrobili wykład z wiedzy historyczno- geograficznej 😂 Orawiacy z polskiej części nie mają nic wspólnego z góralami, ani ze słowakami i są jedną najczystszych etniczo ras w Polsce. Pomijając zawiłości historyczne rdzenni mieszkańcy pochodzą z żywiecczyzny i nizinnej małopolski. Wśród pierwszych osadników była też garstka wołosów ( rumuni, mołdawianie). Region położony jest w Kotlinie orawsko-nowotarskiej i poza jakimiś pagórkami wygląda tak ( widok od sigmy, gdzie podobno ktoś nakrył się nogami, zapewniam, że to nie byłem ja)😎

Kotlina_Orawska_BG2.jpg.0824a6c7adb2f97379e6890c07b547ed.jpg

A i mit halnego. Niesamowite uczucie jak nie możesz zrobić kroku do przodu spychany przez ciepły strumień powietrza. Aż chce się żyć.😛

Opublikowano

jak juz pisalem wy nie jestescie prawdziwymi goralami bo ci jak wieje to sie wieszaja, co potwierdzaja statystyki.

zwiedzilem kiedys turystycznie cala polska orawe, a moj zetor tak pare lat temu zawedrowal😛

a to slowackie liceum co banas do niego chodzil to po co bylo ?

u nas mieszka mnostwo gorali ze wszystkich grup wiec slyszalem wiele opowiesci . ale orawcow nikt nie lubi.

Opublikowano (edytowane)

A że orawców nie  lubią to mnie nie dziwi   sądząc po łorawioku lemingu  :P

Swoją drogą  czemu chce aby uznać ich za rasę, ponoć to grupa etniczna ,ale co mi tam, jak chce to można ich uznać za rasę jak HFy, HO  czy LM :P

Edytowane przez Pigmei
małe niedopatrzenie
Opublikowano

No te jak im tam    :P  oracze czy orawioki.    :D

5 minut temu, jacus napisał:

jak juz pisalem wy nie jestescie prawdziwymi goralami bo ci jak wieje to sie wieszaja, co potwierdzaja statystyki.

zwiedzilem kiedys turystycznie cala polska orawe, a moj zetor tak pare lat temu zawedrowal😛

a to slowackie liceum co banas do niego chodzil to po co bylo ?

u nas mieszka mnostwo gorali ze wszystkich grup wiec slyszalem wiele opowiesci . ale orawcow nikt nie lubi.

Wiedziałem że tak normalny góral się nie zachowuję, musi być jakiś kruczek w nim,  :P  dzięki za przywrócenie mi wiary w moich kochanych górali.  :P

Opublikowano

No dobra. Było liceum dla mniejszości i to takie na siłę, bo chodzili do niego sami Polacy, i wkrótce zmieniono język nauczania na polski.

Komu sprzedałeś zetora i kogo znasz z Orawy, lub mieszka u was? 

Opublikowano

Ale nie każdy kto jakoś potancuje jest góralem... 😂

Opublikowano
19 minut temu, Sean napisał:

No te jak im tam    :P  oracze czy orawioki.    :D

Wiedziałem że tak normalny góral się nie zachowuję, musi być jakiś kruczek w nim,  :P  dzięki za przywrócenie mi wiary w moich kochanych górali.  :P

To nie wyczułeś, że są sztucznie mili i idzie ino o dutki? S... y jakich mało. Prawie wszystkie utarczki jakie miałem to u nich na wyjazdach. Biały Dunajec k.., Zakopane, Jurgów i bitka życia w Bukowinie.