Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rząd nie potrafi zlikwidować,ba zredukować bezrobocia wśród rodaków a co dopiero załatwić pracę dla uchodźców.Biedniejsi czekają na lokale mieszkalne a im należy zapewnić mieszkanie od razu i jaka to sprawiedliwość?

@aletes słowianki nie da się porównać do muzułmanki :D ..

Opublikowano

Nie koniecznie zresztą i tak do Polskich nie dorastają im do pięt

Narodowość a wiara to co innego. Muzułmanka może być Polką tak dla ścisłości. Ciekawy temat poruszyliście. Dla mnie większość muzułmanów, niezależnie od płci to osoby fanatyczne. Wolałbym, żeby nie kręcili się po Polsce.

Opublikowano

Niech zostaną...przerobimy system- pozakładacie sobie haremy i one będą zadowolone i wy :)
Jeszcze jeden plus - nie trzeba będzie płacić 500 zł bo zniesiemy antykoncepcje- wiecie powinno być po Bożemu... :P

Opublikowano (edytowane)

No còż :(
Żartowałam - jak to by było? Dzielić się facetem ech...to już lepsze sepuku ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano (edytowane)

Kriss kiedyś oglądałam w TV jakiś program i były tam muzułmanki na zakupach....co one noszą pod tym swoim strojem...uuuuu...złoto, inne markowe ubrania itd..nie twierdzę, że wszystkie ale wymagania mogą mieć większe niż się zdaje :D

Edytowane przez aletes
Opublikowano

@aletes poważnie tak się ubierają?

a szkoda jeśli tak jest ,bo jeśli sie modnie ubierają a tego nie widać to szkoda na to kasy,lepiej jak by pod czadorem była sama bielizna np .z triupmha :P

Jeśli tak jest jak pisze koleżanka to może w ten sposób czują się spełnione.

Ja bym posunął się jeszcze dalej...bieliźnie mówię nie! :D

Opublikowano (edytowane)

Ja również witam w naszym gronie dyskusyjnym :P

@Tomasz78 ja chciałem jeszcze trochę uprościć rozebranie takiej piękności bo zanim by się ją odwinęło z tego zwoju,zdjęło te markowe ciuszki i jeszcze bieliznę to nocy może nie starczyć :P:D

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

Co tu tak zamarło:)
Kobitki ciekawe jak te nasze kwiaty przeżyły te mrozy...już widzę,że z 10 róż się zmarnowało...ale tulipany powychodziły ;) nie mam ich wiele - więcej krokusów- trzeba czekać no cóż..Boniu ile roboty żeby znowu wszystko ogarnąć ...żeby tylko ciepło się zrobiło chociaż z 10-15'C...ale nie :(