Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paula 812 może mieć rację- bo mòj były też taki dzik..i...;-) mogłaby go tym razem inaczej upolować:-)

Opublikowano

Nie -nic nie upolowałam bo aż tak zdesperowana nie jestem...Jakoś nie lubię takiego spendoru ale podanie przyjeli. Co do strzelania do byłych to odradzam bo zabijecie dzika, a pójdziecie siedzieć jak za człowieka...

Opublikowano

Co porabiacie?- bo ja trzeci dzień mam wolne i z nudòw wszystko poprałam, posprzątałam- nawet w szafach generalke zrobiłam- okazało się że 3 worki ciuchòw trzeba było wynieść...Mam pretekst aby jutro wybrać się na zakupki;-)

Opublikowano

Zakupy sa Ok, jak cos dziewczyna kupuje chlopakowi :D :D Troche gorsze sa jak Ty musisz kupic cos jej :D A najgorsze sa te jak musisz z nia chodzic i patrzec co probuje kupic na sile  :D

Opublikowano

Ha dobre! Może rzeczywiście to za brzmiało jakbym się chwaliła czy cuś, ale nie miałam takiego zamiaru- przeważnie nie mam na to czasu, albo sił...a teraz się udało- normalnie jestem :-)

Opublikowano

A na co wg. Was najczęściej my kobietki wydajemy kasę co?

Opublikowano

Ale to już nie modne takie i ....może zniszczone...
Przydało by się coś nowego;-) To zresztą tylko parę stòwek wydam na nowe, a wy ile kasy pakiecie w ziemie a ona i taki ciągnik za sto tysięcy zje!!!