Koło prawe Ursus C-328
Przez
Gość Profil usunięty, w Oś przednia
-
Podobna zawartość
-
Przez kielbasa
witam was, mam takie pytanko, może ktoś to robił, a mianowicie mam C328 @ C330. problem tkwi w wymianie przedniej ośki. najbardziej pasowałoby mi kupić tą od m'ki albo od c330 okrągłą. jak jest z mocowaniem tych nowszych osi? podejdzie pod to stare od c328 czy trzeba będzie coś wymieniać(jak tak to konkretnie co?) z góry dzięki za odpowiedź. btw. nie znalazłem pasujących tematów pod moje zapytanie, tak więc o ile takie istnieją to prosiłbym o link.
-
Przez Michał14
Witam mam pytanie jaki olej wlać i gdzie wlać do przednich zwolnić i przedniego mostu w zwolnicach jest śruba na klucz 22 i czy przez ta śrubę wlać olej?.Druga śruba jest na górze przedniego mostu i przez nią leje się olej do przedniego mostu czy ja czy mógłby ktoś mi to wytłumaczyć gdzie wlać olej i jaki?.
-
Przez emil355
Witam ponownie agro-forumowiczów . Jak sądzicie opłaca się założyć do C 330 opony szersze na przód ??? Czy lepiej oryginalne 6.00-16 ???
Myślę że jak założył bym te szersze 7.50-16 to tak by może już przód mniej tonął w podmokłym terenie , do ładowacza czołowego też lepiej by pasowały bo oryginalne mogą nie wytrzymywać i mogą pękać <_< :unsure: .
Co o tym sądzicie :rolleyes: , z doświadczenia itp
Dziękuje już za wszelkie porady odp na mój nowy temat ...
-
Przez lukaszeekk24
Witam mam pytanie. Posiadam opony tył 520 70 r38 założyłem na przód opony 14.9 r24 ale przy skręcie w lewo opona chaczy o wał napędowy. Pytanie jakie inne opony mogę założyć na przód żeby się zgrywaly? Traktor zetor 10540. Proszę o odpowiedź.
-
Przez kr7ys
Witam muszę wymienić tarczki w przystawce przedniego napędu od fenda 106. Jak się do tego zabrac? Jak się dostać to tarczek?
-