Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Koledzy co powiecie na ten ładowacz AGRIMET CX16

Znalazłem ogłoszenie na allegro http://allegro.pl/ag...3652917569.html

Fotka w załączniku

Mam Zetora Proxime 90 i osobiście zastanawiam się nad tym ładowaczem.

Z opisu wynika że ma rozdzielacz NIMCO. Taki sam jak w oryginalnym ładowaczu do Zetora TRAC-LIFT.

Może ktoś użytkuje taki ładowacz i coś odpisze krótko. Czy warto zakupić ? Czy zadowolony ?

Będę wdzięczny za poradę.

Dominik

post-91267-0-58343200-1382631787_thumb.jpg

Edytowane przez DominikB
Opublikowano (edytowane)

ja już widze podobną wade konstrukcyjną jak metal fach, z własnego doświadczenia najpierw zobacz dokładnie jak ładowacz działa bo to może odbić się na elemętach chydrauliki.

Edytowane przez Burn001
Opublikowano

Ten Agrimet to jest inacaej Hydrametal Gizycko dziwne to troche ale tak jest piekny to ładowacz byłem widziałem teraz oczekuje na zamontowanie jak juz bede miał to napisze jak sie sprawuje

Opublikowano

Witam  ja sam się nad nim zastanawiam i ciekawy jestem jak będzie się spisywał.

Ja mam Case JX70 u dilera doradzali mi albo ładowacz z POLMOT-URSUS albo STOLL ten ECOLINE

co o tym sondzicie

Opublikowano

witam.odświeżam temat...przymierzam się  zakupu tego ładowacza do zetora proximy...szukam opinij właścicieli jak ten ładowacz sprawuje się w codziennych pracach typu załadunek obornika,rozładunek palet z nawozami, paszą itp..jak z poziomowaniem? z góry dzięki za odp.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Paweleq18
      Wymieniłem uszczelki na przegubie obrotu 5 sztuk i zrobił się szczelny już nie leci z pierścienia seggera u góry. Ale zauważyłem teraz, że się poci na dole a wokół przeguba jest szczelnie. Pytanie czy tymi nakrętkami się odkręca i zdejmuje jakąś osłonę czy co to jest i czy można coś jeszcze uszczelnić?
      Przed wymianą też się pociło w tym samym miejscu.

• Przez Paweleq18
      Dzień dobry mam cyklopa t 214/3 nowy typ z 2010 roku. Chciałbym wymienić olej przekładniowy, ale przekładnia jest inna niż w instrukcji. Podejrzewam że Górny korek to wlew, ten Dolny to spust ale który to kontrolny i dlaczego są 2 na środku? 

• Przez Paweleq18
      Dzień dobry, mam pytanie odnośnie cyklopa t 214/3, mam delikatne pocenie się z siłownika obrotu w cyklopie. Kupiłem go nie dawno, i siłowniki są połączone wężem, i delikatnie się poci z tego węża przy końcu. Czy jest to normalne? Czy trzeba to jakoś uczelnić?

• Przez Paweleq18
      Dzień dobry chce się zabrać za wymianę przegubu w moim cyklopie t 214/3 warfama. Wiem że trzeba zdjąć przegub wymienić uszczelki i założyć z powrotem. Pytanie mam takie czy muszę go później jakoś odpowietrzyć, jeżeli tak w jaki sposób mam to zrobić? Proszę o porady 
    • Przez szewczyk40
      Witam. 
      Mam problem z pękającym przewodem stalowym który biegnie po ostatniej części ramienia i służy do zamykania chwytaka. Jest on bliżej lewej strony. Czy ktoś może podać jego numer bądź gdzie go kupić? Ewentualnie czy jest możliwość wymiany go na elastyczny przewód?

• Dodaj nową pozycję...
v