Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez napaleniec93
      Witam
      Panowie, czym wyczyscic odkladnie pluga bo robie podorywke i caly czas mi sie zalepia a susza jak diabli wycierałem je cegłą ale nic to nie daje. Jak sobie z tym poradzić. Przez głupote i nie zakonserwowanie teraz takie problemy
    • Przez jinx1
      Witam,
      Chcemy z ojcem kupić 3-skibowy pług obracany. U znajomego handlarza podobno jest jakiś (nie znam marki ani modelu) ale ma plastikowe odkładnie... Niewiele o nich w necie można znaleźć. Jedni twierdzą że są wytrzymalsze inni wręcz przeciwnie; podobno są do gleb organicznych (co też mi niewiele mówi). U nas są gleby raczej lekkie, V - VI klasa.
      Jakby ktoś coś pomógł byłoby super...
    • Przez dawca936
      Witam. Stoję przed zakupem pługa do Mojej c-330. Mam zamiar kupić używane pługi grudziądzkie i zmienić im skrzydła odkładnic na półsrubowe. Mam jeden kawałek dosyc ciężkiej ziemi i zastanawiam się czy przez te odkładnie nie będzie ciapek miał za Ciężko. Czy przerabial już ktoś w ten sposób pług? Jeżeli ktoś spotkał takie które będą pasowały do UG 2  to poprosił bym o link do sklepu w którym takowe dostanę. Doradzcie mi proszę czy jest sens tak zrobić. I czy Ciapek z Tym będzie latał. Z góry dziękuję 
    • Gość
      Przez Gość
      witam mam pytanie czy można dostać polsrubowe odkładnie do tego pługa?, aby wszystko pasowało tak jak ta śrubowa , mam śrubowe ale jestem z nich nie zadowolony, ponieważ one jedynie się nadają do orki łąki . Jeśli jest taka możliwość z odkładniami to proszę o jakieś namiary .
    • Przez eddi87
      Panowie wie ktoś gdzie kupić takie odkładnie jak na zdjeciu? Lub z czego one są?
  • Dodaj nową pozycję...
v