Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odemnie do jednego dilera mam 20 km do drugiego z 60 km pojechsalidsmy do tego drugiego to nawet z nami gadac nie chcieli powiedzilili ze musimy kupic kolo nas ( po czym moj tato ze my chcemy u was to powiedzial nam 350 netto za ariona 420 zeby nas odstraszyc ) Claas sie ustawil wiec nie kupisz nigdzie inndziej :)

Opublikowano

a miała być taka konkurencyjność po rozwodzie z Korbankiem :P Ja jako klient Korbanka stwierdzam, że mi się polepszyło po tym rozwodzie :) Ceny części zamiennych w korbankowie spadły, bynajmniej tych które występują także u dilerów Claasa :)

Opublikowano

Witam mam problem z moim Classem mianowicie zapala mi się kontrolka ciśnienia oleju układu hydraulicznego. Olej sprawdzałem jest odpowiedni stan. Od wymiany oleju i filtrów około 250mth. Zaczna świeci po pewnym czasie od uruchomienia silnika gdy wcisnę sprzegło gaśnie. Wie ktoś może co to może być lub spotkał się z czymś takim. Prosił bym o szybką pomoc. POzdrawiam

Opublikowano

A mnie za Ariona 420 Cis w full obcji wyliczyli 345brutto ale końcowa cena przed zakupem zawsze może się zmienić tak mi powiedział;) ja mu mówię to jaka to będzie to mi powiedział pogadamy jak będziemy podpisowali umowę bo trzeba 3 miesiące czekać

Opublikowano

Pytanie trochę z innej beczki.

Czy w Waszych Arionach serii 400 występują problemy ze światłem stopu, tzn po zahamowaniu i puszczeniu pedału hamulca światła stopu nie gasną. Co może byc przyczyna i jak temu zaradzić???????

Opublikowano (edytowane)

coś mi śie wydaje że się jelcz walnoł o cało stówe bo wiosna sie pytałem o 430 cis to nawet 190tys mi proponowali.

chyba że ta FULL opcja Jest naprawde FUULL czyli tuz wałek z przodu joy od hydrauliki i takie tam

Edytowane przez janusz20
Opublikowano

mam pytanie: czy w Arionach serii 400 po zapaleniu ciągnika trzeba czekać aż napompuje powietrze do hamulców np w przyczepie czy u mnie jest jakas wada skoro schodzi powietrze i po kazdym uruchomoeniu ciagnika nalezy poczekac az napopmuje powietrze...?