Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tanio dałeś:). PrzydaŁo by mi się znaleźć w takirj cenie może być z 2011 roku hehe :D. A co do podnośnika to powinna być regulacja raczej. Zadzwoń do serwisu to ci powiedzą.:)

Opublikowano

Ja dziś do swojego 620C przypiąłem 5 skibę. Do pługa akpila. I jak na razie Claas sie dobrze spisał. Ani nie zrywa przodu i dobrze sobie radzi na piaszczystym polu przy rozstawie 220cm. Do 10km/h doszedłem.

Opublikowano

Pług 5 skibowy waży 1480KG i mam 700KG z przodu. W obrocie nie ma problemu, pług ma jeszcze siłownik do składania do obrotu i transportu. Już większy ciężar Claas odczuwa z agregatem tależowym Grano+ Siewnik Kongskilde tam jest czasem niebo.

Opublikowano (edytowane)

TAK KOLEGO CO TY PIERDZIELISZ BO JA AKURAT MAM KILKU DILERÓW CLASA NIEDALEKO SIEBIE I ROZMAWIAC ZE MNĄ CHCE TYLKO 1 A POZOSTALI NAWET JAK MAJĄ CIĄGNIK KTÓRY MNIE INTERESUJE TO NAWET NIE CHCĄ GADAC za***iście DZIWNA SPRAWA I JAK W RAZIE NIE WIERZYSZ TO MOGĘ CI ROZPISAC DO KOGO DZWONIŁEM Z KIM ROZMAWIAŁEM I O KTÓREJ GODZINIE NAWET + DO TEGO TREŚC MEJLI ZAJE...C... E BYŚ SIE ZDZIWIŁ DZIŚ AKURAT PRÓBOWAŁEM

PO RAZ (tu muszę policzyć ) 6 I ŚMIAŁO MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE MOJE WRAŻENIE po tych rozmowach TO (tak jak w 80 latach biuro w PGERZE . lub ( SKR ) nikt nic nie może JEDEN TEKST SKĄD PAN JEST BO JEST REJONIZACJA I ZIMA . NO ciągniki ZA TO super .

@kamill44444 ja mam ogumienie 520 tył i 420 , klimatyzowany schowek , szklany szyber dach, 3 pary hydrauliki, obciążniki 700 kg , pneumatyka 1 i 2 obw., grzałka w bloku, fotel pneumatyczny, 2 zaczepy. Tydzień temu odebrałem i jest super ( poza drobnymi szczegółami)

Jak chcecie dobrą cenę wynegocjować to postraszcie dilera że idziecie do konkurencji… ja tak zrobiłem.pozd.

POWIEM CI ŻE EXTRA I CENA I CLASIK

Wyłącz Caps Lock

Edytowane przez MAT912
Opublikowano

@kamil4444 mówiąc idę do konkurencji miałem na myśli inny traktor , powiedz że podoba Ci się "MF" to dopiero im ciśnienie skaczy (ze względu na Korbanka :) )

wiem że jest rejonizacja ale jak poszedłbyś do innego dilera claasa i powiedział że tam Cię olewają ...?

Gdzie indziej też Ci sprzedadzą tylko musisz dogadać sprawę serwisu

Opublikowano

TAK KOLEGO CO TY PIERDZIELISZ BO JA AKURAT MAM KILKU DILERÓW CLASA NIEDALEKO SIEBIE I ROZMAWIAC ZE MNĄ CHCE TYLKO 1 A POZOSTALI NAWET JAK MAJĄ CIĄGNIK KTÓRY MNIE INTERESUJE TO NAWET NIE CHCĄ GADAC za***iście DZIWNA SPRAWA I JAK W RAZIE NIE WIERZYSZ TO MOGĘ CI ROZPISAC DO KOGO DZWONIŁEM Z KIM ROZMAWIAŁEM I O KTÓREJ GODZINIE NAWET + DO TEGO TREŚC MEJLI ZAJE...C... E BYŚ SIE ZDZIWIŁ DZIŚ AKURAT PRÓBOWAŁEM

PO RAZ (tu muszę policzyć ) 6 I ŚMIAŁO MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE MOJE WRAŻENIE po tych rozmowach TO (tak jak w 80 latach biuro w PGERZE . lub ( SKR ) nikt nic nie może JEDEN TEKST SKĄD PAN JEST BO JEST REJONIZACJA I ZIMA . NO ciągniki ZA TO super .

POWIEM CI ŻE EXTRA I CENA I CLASIK

Wyłącz Caps Lock

caps lock wyłączony (( wirtualny hłopcze ))) --- będzie nagana za żarciki ????

Opublikowano

Każda jest prawdziwa.... tyle, że moc wgo ECE-R24 to moc netto, a ISO to moc brutto.

W dużym przybliżeniu chodzi o to, że przy pomiarze mocy wg ECE-R24 uwzględnia się również prace wentylatora chłodzącego tak więc w rezultacie tracimy te 6-8KM.

pozdrawiam