Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w końcu na podwórku Claas Arion 620 CIS cały dzień dziś jeździłem narazie z rozsiewaczem, jedynie detale mnie w nim zawiodły na które wcześniej nie zwracałem uwagi. A i jeszcze w na stacji paliw mnie zaskoczył jak zapłaciłem do pełna 1700 zł :)

Opublikowano

ile pali arion 630 przy orce i jakie pługi ???

u mojego sasiada chodzi w 2 grudziadzkiej! A pali tyle ile mu wleje!

Ile razy można zadawać to samo nieprecyzyjne i pozbawione sensu pytanie!?

Opublikowano

to bardziej zalezy od rodzaju i producenta ogumienia, niz modelu ciagnika, jak rowniez od tego czy ciagnik pracuje tylko w polu gdzie wazna jest trakcja czy jezdzi po asfalcie i chcemy oszczedzac bieznik

Opublikowano

nie wiem znajomu ma claasa i zetor i czepia pługi i przyczepy na przemian i nic się nie dziej a ma go już rok czasu tylko oleje systematycznie mienia i częsciej filtry

Opublikowano

witam mam pytanie czy olej Agro Utto Orlen jak pomieszam z claasa olejem nic cie nie stanie bo taki mam case i min wywracam przyczepy ???

witam mam pytanie czy olej Agro Utto Orlen jak pomieszam z claasa olejem nic cie nie stanie bo taki mam case i min wywracam przyczepy ???

Opublikowano

Witam i lipa z Claasem Arion 620 CIS pierwsza awaria po świętach zgłaszam przerobione 66 mtg i podczas jazdy włącza i wyłącza napęd. A pozatym jako tako zapiołem go hermesa uni wraz z siewnikiem polonez 550 litrów na ful zasypany i wyjeżdzając na drogę pod dość sporą górkę to przód zerwało no i chyba dołożę obciążnikjów na 900 kg bo mam 700 ale nie widzę tam miejsca aby ich tam wcisnąć, poza tym bajka jak w samochodzie i wygodnie i cichutko.