Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

620cis 0mth odbieram czerwiec-lipiec :P znajomy sobie chwali. Miał problem z wyskakującym jakimś błedem ale wymienili mu płytkę i jest wszystko w porządku. No i jakiś mały wyciek oleju zgłosił ale to nic poważnego-poprostu korzystał z gwarancji :D

Opublikowano

Demolka- zebys czasem cyrkow przy obiorze nie robil, jak bedzie mial wiecej h.

Dlaczego zdecydowales sie na claasa, pomijajac opinie znajmomego, ktory ocenil nowy ciagnik? Mozesz zdradzic cene i wyposazenie?

Opublikowano

He he. Napisałem 0mth żeby nie było ze jest np popokazowy ;) W mojej okolicy jest ich coraz wiecej, zaczynaja wypychać po mału case ;) wybrałem go trochę ze względu na markę; ze względu na skrzynię-wydaje się dość funkcjonalna i przyjemna w użyciu; przestrzenna, dość dobrze wykonana i wyposażona kabina. Porównując deutza i case do niego przemawiał takrze rozstaw osi i masa. O spalaniu nie pisze bo to zazwyczaj zależy od operatora ;) Zapłacić mam za niego 260tys netto-tak jak już gdzieś wcześniej pisałem :)

Opublikowano

Kolego karolasek pytasz juz o to trzeci raz praktycznie na jednej stronie. Nie chce cię straszyć ale moderator może cię ukarać %. W agromechanice bodajże byl opisany arion 640 na podobnych oponach tyle ze szerszych i pisali że ma 302cm wiec 620 napewno wiecej nie ma.

Opublikowano

demolka brałem pod uwage 420 cis tez, teraz jak byłem chciałem 430 ale powiedzieli ze jak bedzie ci brakowac mocy to za rok sobie podkrecisz. Odjałęm przedni wom ale mam te szersze opony schowek i szklany dach wiec i tak w sumie na jedno wychodzi bo za poprzednia 420cis miałem 222 netto. No i zamówiony na lipiec :D

Sawik napisz co masz w "max" wyposarzeniu jeszcze

Opublikowano (edytowane)

maro0 rozumi się. Ja też sie zastanawiałem nad 630 ale stwierdziłem że taniej bedzie zrobić czipa. Też zamówiony na lipiec ;)

Edytowane przez demolka19
Opublikowano (edytowane)

nie da sie zapalic zadnego z rewersem elektrohydraulicznym to raz, a dwa silnika z CR nie wolno zapalac na zaciag bo grozi to zatarciem wtryskiwaczy, mysle ze skrzynia tez by nie byla zadowolona z tego typu odpalania. PS zadawanie pytan tego typu jest dosc smieszne bo to elementarna wiedza:)

Edytowane przez slawny