-
Podobna zawartość
-
Przez pawelfrr
Witam wszystkich posiadaczy mf. Moje pytanie jest takie, gdzie szukać numerów nadwozia czy nadbudowy czyli tych wybijanych dokładnie w mf 3070 z 1987 r. Kupuje taki model i słyszałem od posiadaczy ferdków że mogą się znajdować w różnych miejscach takich jak pod alternatorem czy z tyłu obok podnośnika pod prawym ramieniem.
Jeżeli posiadacie takie ciągniki napiszcie gdzie jeszcze trzeba zaglądnąć.
-
Przez MrJareczek
Mógłby ktoś podać mi wymiar przedniej wycieraczki do kabiny Naglaka do Ursusa C-360?
Zgubiłem ją i nie mogę teraz nigdzie znaleźć rozmiaru
To taka kabina:
http://maszynyrolnicze-lidia.eu/photos/Kabina%20C-360%20z%20blotnikami-%20bok.JPG
-
Przez bizonzo56user
Witam własnie przygotowuje przyczepę autosan d 47 i mam pytanie jak i czym zdjąć górną rame razem z podłogą i jak wy je ściągaliście w swoich przyczepach bo kompletnie nie wiem czym bo nikt w okolicy nie ma tura o udzwigu powyzej 500 kg i ile ona może wazyc
-
Przez Grzegorzmajster
Mam 19 lat i chciałbym mieć w przyszłości gospodarstwo rolne. Pochodzę ze wsi nie daleko poznania Jak ktoś ma jakiejś pomysły proszę pisać
Z góry dziękuje
-
Przez tomekjazdzyk
Tak więc planuję zrobić miniładowarkę i ramię teleskopowe o długości 4m. Myślałem żeby wziąć 2 profile po 2,5 m długości ( jeden 200x200, 10mm grubości, a drugi 180x180x10mm). Moje pytanie jest takie, czy gdy ramię będzie w użyciu to te profile nie będą się ścierać ze sobą, czy nie potrzeba do tego czegoś w rodzaju ślizgaczy? jestem w tym temacie trochę zielony dlatego też proszę was o pomoc.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Rozgraniczenie działki przez gminę na wniosek sąsiada.
Kosiarka sadownicza sam