Skocz do zawartości

jd 3350 agregat 4.8m czy da rade?

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Witam czy jd 3350 podoła z agregatem 4.8m na wysokiej stopie z dwoma walkami doprawiajacymi. Ziemia klasy 4-6.

Edytowane przez mtz55
Opublikowano

bez jaj on ma 75 km przy tylu to 3,6m będzie miał co targać

Opublikowano

nawet jeżeli choć według neta 75 to i tak wystarczy 3,6m ja kupiłem 3,6 na 80km zetora i ma co targać a przy takiej zabawce trzeba trochę prędkości

Opublikowano

Ten John powinien ogarnąć ten agergat. Wszak te modele słyną ze swej mocy. Ten model ma tak jak kolega pisze 103 KM. Nie mniej jednak wolałbym mniejszy agregat a szybciej popylać bo to zawsze jest równiej i traktor tak nie dostaje po d*pie.

Opublikowano

Pociagnie a na koncu pola wypluje tloki. Jeden znajomi pronarem 82tsa ciaga 3.6 i ma ciezko, drugi 1025 4.2 i jest ok. Ja mam 4.2 przy forterze 110km i na 3klasie brakuje troche km. Nie chodzi o to zeby uciagnal w zolwim tempie, najlepsze efekty sa przy predkosci10km/h.

Opublikowano

kolego deny90 jaką prędkość osiągasz i na jakiej głębokości, u mnie chodzi landini 8550 z Lechem 3.3m i w żadnym wypadku nie powiem że ma lekko a jeszcze druga sprawa to stabilność 4.8m swoje waży. Niech jeszcze wpadnie na mokrzejszy kawałek wtedy nie trzeba mówić co się stanie 3,6 max.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez AgroRolnik22
      Witam. Chciałbym się dowiedzieć opinii najlepiej od użytkowników o agregacie uprawowo siewnym marki Janpol, Agregat 2,5m. Jeżeli nie to jaki inny w podobnej cenie ?

• Przez Radzio86
      Witam. 
      Drodzy forumowicze, powiedzcie mi proszę czy Zetor 7211 bez przedniego napędu poradzi sobie z pługiem zagonowym Kverneland 3 skibowym  16 calowym ? Ziemia mieszana - od ciężkiej gliny po piaski.
      Jestem też ciekawy jak duży pług obrotowy może poradzić taki ciągnik ? 

• Przez longer89
      Czy ktoś użytkuje agregat talerzowy na przedni tuz.  Jaki jest efekt prac? Czy lepszy może jest wał pierścieniowy?

• Przez antek807
      witam mam problem z wyborem agregatu uprawowo siewnego z hydropakiem 2,7 bo taki mam siewnik poznaniak do ciągnika nw td85 z jakim wałem na ziemie 3-4 klasa

• Przez DamianJarka
      Witam. 
      Ostatnio w Fendtcie wyskoczył mi błąd i kod usterki to 1.2.01 patrzę w instrukcje obsługi i przyczyna to-,,Wejście akumulatora, napięcie akumulatora poza żądanym zakresem" sposób usunięcia wezwać serwis. 
      Co ja mam teraz zrobić? Oco wgl w tym chodzi bo nie rozumiem tej przyczyny 
  • Dodaj nową pozycję...
v