-
Podobna zawartość
-
Przez lukasz
Witam,
tak jak w temacie, podczas hamowania w kabinie słyszalny jest stuk (być może tylny most lub skrzynia).
Mam Valtrę 6300.
Spotkał się już ktoś z takim przypadkiem?
-
Przez grzes151
Mam pytanie coś mi stuka w tylnym moście co to może być bo nie wiem od czego zacząć rozbieranie stukanie zmniejsza się jak włączę przedni napęd może ktoś z was miał coś takiego za ewentualne odpowiedzi byłbym wdzięczny
-
Przez Trojan
Mam pytanie otóż po odkręceniu przekładni od pompy hydraulicznej zaniepokoił mnie luz na kole zębatym (jakiś 1cm luzu), załączam zdjęcia. Czy tak powinno być?
-
Przez Renault85-15TX
Witam wszystkich. Przeszukałem całe agrofoto i nie znalazłem nic o moim problemie. A mianowicie: gdy założę jakiś ciężki sprzęt np. pług czy agregat i jadę po szosie słyszę takie jakby zgrzytanie w kole też to się pojawia przy skręcaniu. Jak jadę samym ciągnikiem takiego zgrzytu nie ma, tylko przy dużym obciążeniu jak przód zaczyna lekko podrywać pojawia się ten nieprzyjemny zgrzyt. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc .
-
Przez nowy07
Witam
mam takie pytanie czy ktoś może mi powiedzieć jakie sa różnice między tylnym mostem od ursusa 914, bo z tegoco się dowiedziałaem to 914 ma śruby na łączeniu skrzyni z tylnym mostem śruby16 , a 385 ma 14. Chciałbym się dowiedziec czy do 914 będzie mipasował most od 385 , bo w moim ursusie 914 pekła mi obudowa a mosty starego typu sa o 1000 zł tańsze.
-

Rekomendowane odpowiedzi
unia famarol model df 1,8v walcowo łańcuchowa
Ursus