Ramię teleskopowe
-
Podobna zawartość
-
Przez MrJareczek
Mógłby ktoś podać mi wymiar przedniej wycieraczki do kabiny Naglaka do Ursusa C-360?
Zgubiłem ją i nie mogę teraz nigdzie znaleźć rozmiaru
To taka kabina:
http://maszynyrolnicze-lidia.eu/photos/Kabina%20C-360%20z%20blotnikami-%20bok.JPG
-
Przez Jackassiu
Witam
Mam zamiar kupić przyczepę z SANOKA D 45( najprawdopodobniej) wywrot na 2 str, ładowność 3,5t. Po prawej stronie nad tylnym kołem znajduje sie tabliczka znamionowa a z lewej str tej tabliczki jest jeszcze jakiś "aluminiowy pasek" (obydwie te tabliczki są nie czytelne-jakiś nalot+farba). Moje pytanie jest następujące: gdzie szukać nr nadwozia-ramy?
Odnowienie tych numerów kosztuje "TYLKO" ok 310 zł
-
Przez przemyslaw111187
Witam
Prawdopodobnie sypneło mi sie to sprzegło bo wali w adapterze nie kreca sie albo kreca sie bardzo powoli z opoznieniem i zaraz staja
Mam pytanie jak rozebrac to sprzeglo od czego zaczac i czy trzeba kupic nowe czy mozna regenerowac
Prosze uzytkownikow o porade
-
Przez zaxson
Witam forumowiczów
Jest tutaj jakiś na forum szpec od skrzyń powerschift (dwusprzeglowa)
Mianowicie mam jeden problem w ładowarce teleskopowej manitou , skrzynia po rozgrzaniu oleju(przejechanie jakiegoś dystansu ok 5 km) nie chce ciągnąć na biegach nieparzystych czyli 1,3,5 Na biegach parzystych(2.4.6) jest ok I na wszystkich wstecznych też, obstawiać zużyte tarczki I przekładki sprzegieł? Czy może to coś innego , dodam że olej zmieniony w tamtym roku I filtr skrzyni *org manitou
-
Przez kotwczapce
Witam. Szukam pomocy jak rozmontować ramię teleskopu 30.9 (trzyczęściowe). Mam wyciek i nie mogę go namierzyć. Nie mogę znaleźć przedniego mocowania siłownika.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Modyfikacja ładowarki manitou na joystick
Pług 3 z wałem kolczastym