-
Podobna zawartość
-
Przez Gość
Witam, planuje wymienić olej w skrzyni w moim Case i czy w przystawce i w tylnym moście jest ten sam olej co w skrzyni? Jeśli tak to trzeba spuszczać zapewne ze skrzyni, przystawki do przedniego napędu i tylnego mostu osobno? Jaki olej tam zalać? Jaką gęstość? PS: Na zimnym oleju biegi wchodzą płynnie i wgl a jak olej się dobrze rozgrzeje to jest trochę gorzej, dlatego wydaje mi się że troche gestszy nie zaszkodzi chyba. -
Przez marekw1980
Witam. Posiadam mtz od niedawna i do tej pory nie rozszyfrowalem jak uruchom. blokadę tylnego mostu. Dodam że przedniego napędu nie posiada. Szukałem ale żaden opis nie pasuje do mojego mtz. Czy może być ta blokada zalaczana pneumatycznie? W zal zdjęcia wyłącznika którego nie wiem od czego może być i wejścia powietrza tam gdzie powinno być niby oleju. Jak twierdzą niektórzy?
Proszę o jakieś podpowiedzi
-
Przez dzarjan8111
Proszę o pomoc, wyciek z przedniego mostu na krzyżak po prawej stronie. jak sie do tego zabrac?
-
Przez Jacek3p
Witam kolegów to znów ja i drażniący mnie napęd w bizonie z056 i oczywiście te hamulce , chciałbym taki jak w rekordzie i mam okazję taki nabyć tylko czy pasuje i ile roboty z tym i czy da radę i czy ktoś już to przerabiał mam góry i chce uniknąć pękniętej półosi. Jeśli ktoś wie i się orientuje jak to zrobić to proszę o odpowiedzi po żniwach bym to zrobił bo w te już koszę
-
Przez botch
Witam wszystkich, strzeliła ma blokada w c360. Moje pytanie brzmi czy da radę jakoś to zrobić bez odkrecania koła? Ktoś coś jakieś porady? Z góry dziękuję. Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Deutz Fahr Agrotron 150 MK3 problem z ruszaniem do przodu
Prasa do zakuwania węży hydraulicznych