Skocz do zawartości

Zbiory 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam, założyłem ten temat ponieważ myślę że ten okres jest jak najbardziej słuszny, gdyż jeżeli pogoda dopisze to u mnie w okolicy za jakieś 2 tygodnie, będzie można wjechać w jęczmień ozimy. Wiem że nie jest to odpowiednia kategoria, lecz odpowiednia nie została jeszcze utworzona i dlatego został założony właśnie tutaj. Piszcie jak wyglądają u was zboża na chwilę obecną, jakie prognozy plonowania itp. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez sambao
      Jeżeli ktoś ma doświadczenia jakiekolwiek na temat uprawy uproszczonej zapraszam do podzielenia się uwagami i spostrzeżeniami.
    • Przez dobromir377
      Jak napełniacie hale zbożem?
    • Przez JUSTA001
      Ile facelia I ostropest na hektar siać?
    • Przez Paweł1998
      Mam problem z zestawem uprawowo siewny firmy agro masz, robi rowy za kołami siewnika i pole fatalnie wygląda. Pomoże ktoś co może być nie tak, albo podpowie bo sam miał taki problem. Podsylam zdjęcia do wglądu 

• Przez Wielkopolanin
      Panowie proponuje nowy (szukałem i takiego nie znalazłem), myślę, że ciekawy a na pewno ważny temat. Jak to jest u Was, czy badacie Swoją glebę? Jeśli tak to na co, jak często i ile za to płacicie? Jak myślicie, czy w warunkach Waszych wsi było by zapotrzebowanie na usługę badania gleby, od pobrania próbek, do dostarczenia wyników i zaleceń? Ja muszę się przyznać, że do tej pory nie badałem gleby, dopiero w tym roku po raz pierwszy na studiach zacząłem to robić.
  • Dodaj nową pozycję...
v