Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam df 165.7 i mam taki problem ze wentylator w kabinie slabo dmucha na kazdym biegu nawet na włączonej klimie płynu chładzącego jed pełno wentylator na krótko działa dobrze a filtr pyłkowy od kabiny po lewej stronie od kierowcy jest wogóle niezanieczyszczony a ten po prawej jest cały brudny

Opublikowano

U góry na słupku po lewej i prawej stronie są takie dźwigienki które się wyciąga ale jak słabo dmucha to prawdopodobnie masz walnięty jeden wentylator bo jak się domyślam przekręcając włącznik nadmuchu słychać jak na każdej pozycji z inną prędkością wiatrak się kręci?

Opublikowano
Dnia 2.07.2013 o 11:24, bazant992 napisał:

dokładnie tak jest jak piszesz tylko wentylatory sa nowe serwis wymieniał je i nic dalej to samo

Witam i jak udało się zrobić ten nawiew bo u mnie podobnie jest w agrotronie.Jak rozwizązałeś ten problem

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez keeway
      Witam jak włączyć grzanie świecy w same roller 70 chłodzony powietrzem bo niema żadnego przyciska chyba że jest automatyczne ?
    • Przez Patryk223
      Witam serdecznie! Zwracam się do was z prośbą oraz zapytaniem. Czy ktoś orientuje się gdzie (a może ktoś ma ) adapracje do ładowacza czołowego do ciagnika  deutz dx 85
    • Przez MichałP13
      Szukam joysticka od hydrauliki do deutz fahr 6160 cshift może ktoś posiada albo wie gdzie można znaleźć taki mój jest prawdopodobnie uszkodzony mechanicznie i załącza samoistnie jedną sekcje hydrauliczna 

• Przez Savuelo
      Witam,
      Ma ktoś może w posiadaniu instrukcje do df Agrotron mk3 i chciałby się podzielić? Interesuje mnie dokładnie model 115 ale pewnie instrukcja była dla całej serii.
      Z góry dzięki 
    • Przez MarcinWoos
      Witam posiadam taki problem ze podnosnik po zgaszeniu silnika opada, prawdopodobnie z powodu niskiego stanu oleju moje pytanie jest takie gdzie jest bagnet lub cos innego zeby sprawdzic poziom oleju I jaki olej dolac? Wybaczcie ze zadaje takie pytania ale jestem zielony w tej dziedzinie
  • Dodaj nową pozycję...
v