-
Podobna zawartość
-
Przez ssman860
Witam!
Chcę zmniejszyć rozstaw osi przedniej w swoim ursusie c385, ale nie mogę ruszyć końcówek (tych wsuwanych) Śruby ustalające puściły bez problemu, ale nie można ruszyć końcówki drążka.
Moje pytanie: Ma ktoś jakiś sposób na ruszenie tego elementu???
-
Przez RycerzNocy
Chciałbym założyć felgi i opony 10/15 (takie jak są w rozrzutniku obornika) do c-360 i co muszę przerobić aby móc je założyć.
-
Przez S-Piotr
Czy założenie przednich kół bliźniaczych w tym samym rozmiarze co,oryginalne koła może powodować uszkodzenie przedniego napędu (mostu) ,czy powinno się założyć mocno zużyte opony z mniejszym ciśnieniem aby podczas skrętu koła bliźniacze nie obciążały mechanizmu różnicowego w przednim moście. Jakie macie doświadczenia w tym temacie?
-
Przez melus11
Witam wszystkich.
Posiadam Fergusona 3060 który ma założone koła przód 10-28 a tył 16,9 34. Koła przednie są bardo wysokie ale za to wąskie chciałbym zmienić je na niższa felgę a zarazem większy balon oczywiście szerszy.
Proszę o wasza pomoc o doradzenie jakie koła mu założyć ponieważ z tego co wydaje mi się to chyba nie będzie łatwe dobranie kół bo muszą być zgrane pewnie z tyłem jak i przełożeniem. Kupiłem go rok temu z takimi kołami, nie spotkałem się nigdzie żeby ktoś miał takie założone z przodu.
Proszę o napisanie jakie macie pozakładane w taki MF.
Dziękuję z góry pozdrawiam Mateusz
-
Przez farmer_89
Witam, mam pytanie: zakupiłem kola od stara 900 R20 i moje pytanie jezeli będę chcial zamiec opony na rozmiar 825 20 to czy będą one pasowaly na te felgi i czy detka będzie pasowala? proszę o szybka odpowiedz, z góry dzięki!
-

Rekomendowane odpowiedzi
Poznaniak 2009 rok 3m koła R13 ile tam obrotów kołem na 1 ar
Ursus C-360 & Autosan D-47