Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musiałbym się obyć bez......deseru. :D

Po mojemu to Darek chciał Was uszczęśliwić,tylko  nie spodziewał się takiego obrotu sprawy. :D:P

A co miało być z tymi kolbami?

Krasus tak przed 22,00  :P

Opublikowano (edytowane)

Krassus coś ci chyba brak :P :p :P

Krisku ale jak uszczęśliwić?trzy kobiety uszczęśliwić?powodzenia ;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Zauważa gdyż się nie rozprasza ;) bo niby na co????

Opublikowano (edytowane)

Z gustami się nie dyskutuje :) a Krassus to gust ma- pochwalony :D tylko czemu ładnych brak? A może ładnych dużo tylko są zbyt mało przenikliwe dla takiego liberała a może już nie szukasz- bo masz? Dobra nie będę wnikać,bo już całkiem sfiksuje ;)

Cześć kochanieńkie :)Chłopaki dzisiaj oszaleją z wrażenia :):P;)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

To by było dużoooo więcej stłuczek Krassus :D

Praca, praca taaaa;) a co z wynagrodzeniem- bo obiad to mało troszku - niech coś doda.... ;)

Opublikowano

Tylko? Proszę Cię. I dobra rada. Jak ubieracie się na wesela/chrzciny/komunię czy inne imprezy, ubierajcie się jak pani na zdjęciu. Nie róbcie z siebie 40 letnich Grażyn z trwałą na głowię. Prosta sukienka, beż falbanek czy udziwnień i prosta fryzura bez loków, wymyślnych fryzur itd. 

Opublikowano

Dobrze dobrze:) ty nasz stylisto ;) spokojnie...

Opublikowano

Nie wiem czy spokojnie. Pamiętam studniówkę gdzie ładne dziewczyny tak się "wystroiły" że szkoda było patrzeć. Na weselach też to widzę jak córki wyglądem upodabniają się do swoich matek.

Opublikowano

Drogie koleżanki, a idźta se, wam to nic nie pasuje  :P

Człowiek się dwoi i troi żeby was zadowolić, obiad proponuje, a wiadomo że po obiedzie byłby deser  :P potem piknik, wszystko dla was a wam jeszcze źle  :P  :P  :P Ja się nawet nie spodziewałem że możecie mnie sądem straszyć i jeszcze niewinnego byka chciały na świadka brać  :D fantazję to wy macie  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v