Tomasz78 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Witaj rozmawiamy o ekologi technice bieżniach
KRISS75 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Hejka widzę że u Darka siłownia za darmochę a ciekawe czy panowie mają kaloryfer czy bojler . Ja raczej jestem normalny. ale bliżej mi do grzejnika panelowego niż bojlera weris a chcesz zaznać takiej siłowni to zapraszam teraz kaloryfery są płaskie i nie wiem czy to jest dobre porównanie Kriss to Ty nie żony tylko pomocy szukałeś ale by się tes wkopała gdyby nie ja Darek ja nigdzie nie napisałem że szukam żony,raczej koleżanek i kolegów. Kriss ja wiedziałam Wiem
MagoKJ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Kurde luki coś nabroil ze go nie ma i przepraszał każdego,co tu się stało co? Proszę o wyjaśnienie ;-) Cześć Tomus, widzę też ze coś o ogrzewaniu mowa:-D
KRISS75 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Ja poczekam do Września i na Agro show pojade To na pewno się spotkamy. Witam szanowne grono:-) Coś mnie ominęło?:-P Mago ile Cię ominęło to głowa mała.Nie wiesz jak się stęskniłem za Tobą
MagoKJ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Jak Krzysiu miło:-) tylko ciii bo się wyda :-D No to nadrobić musze z lekka..kto się z kim pobił no i kto kogo kocha?Dziewczynki moje są?:-)
Tomasz78 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Mago zimno jest więc ogrzewanie na czasie :Pi jak twoje dziewczynki? Jak juz to nasze Kriss my mamy blisko
MagoKJ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Cześć kochane:-) Jak miło was dziewczynki widzieć:-) Zdrowie troszkę szwankuje ale zaraz się ulecze ;-) Kto chce miętowki? :-D
weris Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Może być ale mam ochotę na bąbelki :blink:
darek3 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 tak miło do siebie mówicie dziewczyny, to jakiś spisek przeciwko nam?
KRISS75 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Tomek ja jeszcze nie opuściłem żadnego Agro show i na tym też się pojawię jak dożyję. Mago to jakieś cudowne miętówki? A tak a propos. Nam na choroby zalecany jest okład z młodych piersi a czym leczą się dziewczyny?
MagoKJ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 My to jak jedna wielka rodzina to w sumie racja...Tomus nasze,nasze ;-) Fakt piz....jak za cara,wiec chłopcy kaloryfery zalaczajcie :-D
weris Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Darku zaraz spisek , my tylko się komunikujemy pozytywnie aby do twojej siłowni zawitać
MagoKJ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Krissku tak specjalne prosto z ogrodu,zalane wrzątkiem bez cudów:-D Mówią ze okład z ciepłych jajek, spróbuj jak sobie poradzisz :-P Darus no skąd:-P Jak byś mógł nawet tak pomyśleć,my zawsze jesteśmy dla siebie mile no:-) Werisko hmm a co mosz? ;-) To mamy zaproszenie do siłowni? Ulalala :-D
darek3 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 yyyyyyyyyyyy że co? wszystkie trzy na raz? a ja mam tylko jedne takie widły no nic to jedna z was będzie robiła na załadunku a dwie będą w transporcie chodzić myślę że jest to propozycja nie do odrzucenia
MagoKJ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Dobra ja się pisze na obornik i mycie byczkow dupska,ale za odpowiednią stawkę może być?Jak cie Darus w trójkę obskoczymy to się zdziwisz :-D Gdzie luki,Artur,aletes? Gdzie się kręcą...Ps aletes taka smerfetka jest idealna :-)
Tomasz78 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Jajka i piersi Darek oby koleżanki nie zachorowały u Ciebie bo słabo to widzę
MagoKJ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Hehehe Tomek mówisz ze by miał na wyciągu? :-D
darek3 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 na jednoosiówkę szkolenie nie potrzebne Mago wynagrodzeniem będzie obiad ale pod warunkiem że byki będą zadowolone no jeszcze dwie to by się tymi jajkami podzieliły ale trzy to już mogą porozbijać :lol:
MagoKJ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Phi..sama sobie umiem ugotować to nieee wole być tą transportowa :-D Oddaje werisce moje miejsce :-PPs..moje byczki aż wyją z rozkoszy :-D
Tomasz78 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Co by Weris nie pomyliła byka z krową przy dojeniu
KRISS75 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Krissku tak specjalne prosto z ogrodu,zalane wrzątkiem bez cudów:-D Mówią ze okład z ciepłych jajek, spróbuj jak sobie poradzisz :-P Eee to ja wolę piersi. yyyyyyyyyyyy że co? wszystkie trzy na raz? a ja mam tylko jedne takie widły no nic to jedna z was będzie robiła na załadunku a dwie będą w transporcie chodzić myślę że jest to propozycja nie do odrzucenia Hmm a to niby ja byłem tyranem dla Tess Darek konkurencji się pozbyłeś to teraz chcesz zagarnąć wszystkie dziewczyny do siebie .
MagoKJ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Aaa i będę tak dobra i pozwolę zachować leczenie jajkami dla dziewczyn,one jak ja zachoruje będą mnie leczyć Tomka metoda :-D Mówisz ze weris wydoi byka?:-D Rety to by dopiero wył:-P Leżę i się śmieje a nie mogę głupi :-D Normalnie sobie to wyobrazilam jak weriska go doi :-(
Rekomendowane odpowiedzi
JCB 541-70 NIE JEDZIE DO TYLU
Renualt Ceres 95