Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Hahaha :P i tu mnie masz :P
Chyba zboże? Czy kukurydza? Albo trawa? Trzeba będzie ustalić gdzie ten piknik....:)

Edytowane przez aletes
Opublikowano

No- chyba trzeba bata wyjąć :) na przetrzeżwiałkę:D

Opublikowano

Tes na deser trzeba zasłużyć. ;):D Jak to mówią:bez pracy......

LL przyjacielu nie zostawiaj nas :( . Nie jestem za obrażaniem nikogo ale odrobina humoru nikomu chyba nie zaszkodzi.Ja wiem za dużo kiślu zjadłeś. :D

Opublikowano (edytowane)

Wariaty:) wykończycie mnie psychicznie :P

Kriss ale u ciebie więcej na klate trzeba brać jak w Biedronce ;) za marny piknik- 40ton??? Ewentualnie można zawsze łychę podczepić i ciągnikiem się pobawić....ale bym musiała mieć pewność, że warto? :):P

Edytowane przez aletes
Opublikowano (edytowane)

Tes to zabrzmiało jakbym był tyranem do wykorzystywania niewiast. :P  Nie bój się nie przemęczysz się za bardzo. :P

Miałem na myśli włączenie przenośnika,dmuchawy i masz te 40 ton na magazynie a później piknik i deser. ;):D

Czy warto?Hmmm to musiałabyś się sama przekonać. :D

Ps;Myślę że to tak mniej więcej wygląda u wszystkich w okresie żniw kiedy są potrzebne wszystkie ręce do pracy i pogoda dopisuje. :D

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

A już się bałam, że jesteś taki niezmordowany ;) i nad ranem i 40ton???oohohooo :D
Laki odezwij się bo pójdę po mój zestaw do tortur:d

Opublikowano (edytowane)

To podziwiać i gratulować:D
A gdzie moje koleżanki po fachu wcięło?

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Tes po mojemu to Kriss chce Cię ściągnąć do siebie, teraz mówi że tylko będziesz włączała i wyłączała dmuchawę a potem Ci prąd odetnie i będziesz łopatą machała  :P  :D ale że drogi powrotnej nie będziesz znała to będziesz machała po te 40 ton nawet bez deseru  :P ot taka brutalna rzeczywistość  ;)

LL weź się w garść bo tes Cię sprowadzi na ziemię  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v