Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepszym sposobem na zatrzymanie kobiety na wsi jest taki by niczego nie udawac I niczego nie koloryzowac . jesli bendzie widziala ze zalezy nam rolnikom na niej a nie ze gdzies z boku jest tylko jako dodatek do calosci to jesli charaktery sa podobne to kazda kobieta zostanie

Opublikowano (edytowane)

I jak to się będzie miało do rzeczywistości....To tylko takie bajeczki- każda ogarnięta wie co znaczy życie u boku rolnika i jak to ciężko i że trzeba czasu aby się albo nauczyć wszystkiego( w przypadku miastowych) albo przyzwyczaić się do tego, że od wiosny do póżnej jesieni miłość schodzi na 2 plan i tak jest- nie czarujcie:p
Dobrze aby nie ograniczać naszych wybranków ;) aby mogli się rozwijać albo uczyć, żeby jak chcą mogli sobie pracować bo to nie musi dzielić:)Tylko trzeba ze sobą rozmawiać...być szczerym...tylko co ja tam wiem- z 2jej strony zbyt duża swoboda prowadzi do zdrad i tak ciężko jest to wszystko wyważyć.... Poddaje się ;):P

Edytowane przez aletes
Opublikowano

zaraz, zaraz, jak to miłość schodzi na drugi plan? to co, rolnik/rolniczka będzie kochać swoją drugą połowę tylko zimą? latem taki zabiegany że nie ma czasu okazać uczuć swojej wybrance? no bez przesady, tak źle to jeszcze na wsi nie jest,  :P

i tes  nie strasz nam tu dziewczyn bo przez Ciebie zostaniemy starymi kawalerami a Ty starą panną  :P  :P  :P

Opublikowano

Nie, że się nie znajdzie czasu na okazanie miłości -ale wiesz jak jest....początek znajomości....sezon...mamy przerombane - robota w polu- ciężko aby ktoś to zrozumiał i nie pocieszył się kimś obecnym :(:P

Opublikowano

weris ale ja nie mówię o wyjazdach na wakację czy coś, tylko o prostym okazywaniu uczuć tak aby ta druga osoba czuła się kochana i potrzebna, i tak jak Tomek napisał, jak nie w dzień to w nocy można to nadrobić, także dziewczyny na wsi miłości jest jak obornika, zawsze nadmiar  :lol:  :D

Opublikowano (edytowane)

Tak tak...kończysz koszenie lub presowanie jak rosa siada to tak po 2-3 w nocy jesteś w domu i co nadal masz taki entuzjazm?? Ciekawe :P A ta druga strona ma wymagania- często pretensje i jak to się ma do romantyzmu??? Nie jest lekko- dlatego ja stwierdziłam NIC NA SIŁE!!!

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Przecież miłość można sobie okazywać na każdym kroku.Nawet w czasie pracy podczas żniw.Żona przynosi na pole obiad,podziękowanie,uśmiech całus i od razu lepiej się pracuje. ;)

Tomasz tak nad ranem.....hmmm ja usłyszałem a ty to masz jeszcze siłę :P

Opublikowano

Tak tak...kończysz koszenie lub presowanie jak rosa siada to tak po 2-3 w nocy jesteś w domu i co nadal masz taki entuzjazm?? Ciekawe :P A ta druga strona ma wymagania- często pretensje i jak to się ma do romantyzmu??? Nie jest lekko- dlatego ja stwierdziłam NIC NA SIŁE!!!

jeśli ta druga strona ma pretensje o takie rzeczy to znak że raczej nie kocha tego rolnika/rolniczki. Przecież w każdej jednej pracy dzisiaj pracuje się po 12 i więcej godzin więc tak samo Ty możesz mieć pretensje do swojego partnera że wraca  np 18 a nie o 15, to działa w obydwie strony nie zależnie czym się ktoś zajmuje. Ale moim zdaniem jak jest prawdziwa miłość między dwojgiem ludzi to nie będzie sporów i pretensji o takie rzeczy tylko wzajemne zrozumienie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v