artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 aletes tylko buziak? Tomek moja viki jest już nie warta ogarnięcia.Czekam aż się skończy.Dużo km robie a pali 8 gazu, czyli bardzo ekonomiczne auto
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 niech już będzie, moja strata Na pierwszy raz wystarczy
Gość aletes Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Szybko się uczę co to było? Dobre jedzenie, dobry .... I czasami można przeprosić a i jeszcze słodkie...
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 dobre jedzenie to jest to Tes umiesz zrobić takie panierowane "pałki" z kurczaka w sosie tao tao, czy jakoś tak?
withanight Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Narazie pyta czy umiesz, później będzie prosił żebyś zrobiła, odzwdzieczy się Oczywiście
Gość aletes Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Ja tam zawsze najpierw negocjuje warunki zatrudnienia. Bo kuchnia orientalna nie jest moją mocną stroną
withanight Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Nie gadaj, pierś i ryż to nawet ja umiem ugotować
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 a ja nie wiem dlaczego, ale ryż dla mnie jest be. A makaron mogę z prawie wszystkim. Bardzo lubie spagetti ale takie domowe, a i makaron z sosem czosnkowym+ mięso z kurczaka
Gość aletes Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 To nie miała być pierś zależy jaki sos kto preferuje? Jakie składniki dodasz- to nie jest taka łopatologia:p
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 ja raz w robocie robiłem warzywa na patelnie, i efekt był taki jedzenia brak, garnek spalony i cały parter zadymiony
withanight Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Pałka do piersi ma niedaleko Ja tylko pyry, jak niema to nie jedzenie. To, to słodkie o którym wyzej pisałeś, lepiej kup w sklepie szkoda garnków,pucharkow itp
Gość aletes Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 To kolega może Poznaniak?Arturo nie martw się mam dużooo sprzętu- damy radę
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 raz się zdarzyło, bo to sobota była :lol: Jak jest ciężka robota to bez schaba i ziemniaków nie ma po co z domu się ruszać nie pale garnków na amen, przeważnie da się wyszorować piaskiem
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 i co Ty byś nam tymi wałkami zrobiła?faworki?
withanight Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Poznaniak, poznaniak... Wałkami.? to nie dobre kobiety, swoich dobrych mężów biją :-)
Tomasz78 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 aletes wiesz po tych dobrociach ,jak bys mogła walkiem potraktowac ?No chyba że facet by się nie sprawdzil, to wtedy oczywiste i jak najbardziej wskazane
Gość aletes Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Mam taki marmurowy wałek - lepiej żeby był zdolny :-}
KRISS75 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Kriss tak LL to wszystko zalezy od ludzi jacy przyjeżdżają ,my postawiliśmy na porządek ,eliminujemy wybryki ,nie mamy kłopotu z Policja wybraliśmy zarząd i przyjelismy jakies zasady którym trzeba sie podporządkować to klucz do sukcesu ,gdy przyjdzie lato zjeżdzaja do nas z calej wielkopolski ,zgłaszamy to jako imprezy masowe ,legalnie ,ach te klimaty muzyka z aut kazde wypieszczone ,piękne kobiety itd. To mam nie daleko do Ciebie No niestety maniacy są co w auta kładą sporą kasę ,ale to że stara vectra to nie znaczy ze Ty jako kierowca nie bedziesz szanowany u nas kazdy mile jest widziany zobacz w galerii jakie auta przyjeżdżają nie ma czego sie wstydzić ,ogarni je troche i do Gniezna Ja kariere kierowcy zaczynałem od Malucha potem polonez .Astra 1,wspomniemia bezcenne Chyba każdy z nas zaczynał od malucha,no ci starsi mogli od syrenki To kolega może Poznaniak? Arturo nie martw się mam dużooo sprzętu- damy radę A to tylko poznaniacy tak się objadają pyrami(ziemniakami)czy w innych województwach też tak jest? raz się zdarzyło, bo to sobota była :lol: Jak jest ciężka robota to bez schaba i ziemniaków nie ma po co z domu się ruszać nie pale garnków na amen, przeważnie da się wyszorować piaskiem Ja tak przypaliłem patelnię przy jajecznicy że trzeba było jechać po nową
Rekomendowane odpowiedzi
Silnik po remoncie
Renualt Ceres 95