Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Szybko się uczę:P co to było? Dobre jedzenie, dobry .... I czasami można przeprosić a i jeszcze słodkie...

Opublikowano

Ja tam zawsze najpierw negocjuje warunki zatrudnienia. Bo kuchnia orientalna nie jest moją mocną stroną :P

Opublikowano

To nie miała być pierś:P zależy jaki sos kto preferuje? Jakie składniki dodasz- to nie jest taka łopatologia:p

Opublikowano

To kolega może Poznaniak?
Arturo nie martw się mam dużooo sprzętu- damy radę:)

Opublikowano

raz się zdarzyło, bo to sobota była :lol: Jak jest ciężka robota to bez schaba i ziemniaków nie ma po co z domu się ruszać

nie pale garnków na amen, przeważnie da się wyszorować piaskiem :D

Opublikowano

Mam taki marmurowy wałek :D - lepiej żeby był zdolny :-}

Opublikowano

Kriss tak

LL to wszystko zalezy od ludzi jacy przyjeżdżają ,my postawiliśmy na porządek ,eliminujemy wybryki ,nie mamy kłopotu z Policja wybraliśmy zarząd i przyjelismy jakies zasady którym trzeba sie podporządkować to klucz do sukcesu   ,gdy przyjdzie lato zjeżdzaja do nas z calej wielkopolski ,zgłaszamy to jako imprezy masowe ,legalnie ,ach te klimaty muzyka z aut kazde wypieszczone ,piękne kobiety itd.

To mam nie daleko do Ciebie :P

No niestety maniacy są co w auta kładą sporą kasę ,ale to że stara vectra to nie znaczy ze Ty jako kierowca nie bedziesz szanowany u nas kazdy mile jest widziany zobacz w galerii jakie auta przyjeżdżają nie ma czego sie wstydzić ,ogarni je troche i do Gniezna :)

Ja kariere kierowcy zaczynałem od Malucha potem polonez .Astra 1,wspomniemia  bezcenne ;)

Chyba każdy z nas zaczynał od malucha,no ci starsi mogli od syrenki :D

To kolega może Poznaniak?

Arturo nie martw się mam dużooo sprzętu- damy radę :)

A to tylko poznaniacy tak się objadają pyrami(ziemniakami)czy w innych województwach też tak jest?

raz się zdarzyło, bo to sobota była :lol: Jak jest ciężka robota to bez schaba i ziemniaków nie ma po co z domu się ruszać

nie pale garnków na amen, przeważnie da się wyszorować piaskiem :D

Ja tak przypaliłem patelnię przy jajecznicy że trzeba było jechać po nową :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v