artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 aletes tylko buziak? Tomek moja viki jest już nie warta ogarnięcia.Czekam aż się skończy.Dużo km robie a pali 8 gazu, czyli bardzo ekonomiczne auto
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 niech już będzie, moja strata Na pierwszy raz wystarczy
Gość aletes Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Szybko się uczę co to było? Dobre jedzenie, dobry .... I czasami można przeprosić a i jeszcze słodkie...
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 dobre jedzenie to jest to Tes umiesz zrobić takie panierowane "pałki" z kurczaka w sosie tao tao, czy jakoś tak?
withanight Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Narazie pyta czy umiesz, później będzie prosił żebyś zrobiła, odzwdzieczy się Oczywiście
Gość aletes Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Ja tam zawsze najpierw negocjuje warunki zatrudnienia. Bo kuchnia orientalna nie jest moją mocną stroną
withanight Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Nie gadaj, pierś i ryż to nawet ja umiem ugotować
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 a ja nie wiem dlaczego, ale ryż dla mnie jest be. A makaron mogę z prawie wszystkim. Bardzo lubie spagetti ale takie domowe, a i makaron z sosem czosnkowym+ mięso z kurczaka
Gość aletes Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 To nie miała być pierś zależy jaki sos kto preferuje? Jakie składniki dodasz- to nie jest taka łopatologia:p
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 ja raz w robocie robiłem warzywa na patelnie, i efekt był taki jedzenia brak, garnek spalony i cały parter zadymiony
withanight Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Pałka do piersi ma niedaleko Ja tylko pyry, jak niema to nie jedzenie. To, to słodkie o którym wyzej pisałeś, lepiej kup w sklepie szkoda garnków,pucharkow itp
Gość aletes Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 To kolega może Poznaniak?Arturo nie martw się mam dużooo sprzętu- damy radę
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 raz się zdarzyło, bo to sobota była :lol: Jak jest ciężka robota to bez schaba i ziemniaków nie ma po co z domu się ruszać nie pale garnków na amen, przeważnie da się wyszorować piaskiem
artur125 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 i co Ty byś nam tymi wałkami zrobiła?faworki?
withanight Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Poznaniak, poznaniak... Wałkami.? to nie dobre kobiety, swoich dobrych mężów biją :-)
Tomasz78 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 aletes wiesz po tych dobrociach ,jak bys mogła walkiem potraktowac ?No chyba że facet by się nie sprawdzil, to wtedy oczywiste i jak najbardziej wskazane
Gość aletes Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Mam taki marmurowy wałek - lepiej żeby był zdolny :-}
KRISS75 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Kriss tak LL to wszystko zalezy od ludzi jacy przyjeżdżają ,my postawiliśmy na porządek ,eliminujemy wybryki ,nie mamy kłopotu z Policja wybraliśmy zarząd i przyjelismy jakies zasady którym trzeba sie podporządkować to klucz do sukcesu ,gdy przyjdzie lato zjeżdzaja do nas z calej wielkopolski ,zgłaszamy to jako imprezy masowe ,legalnie ,ach te klimaty muzyka z aut kazde wypieszczone ,piękne kobiety itd. To mam nie daleko do Ciebie No niestety maniacy są co w auta kładą sporą kasę ,ale to że stara vectra to nie znaczy ze Ty jako kierowca nie bedziesz szanowany u nas kazdy mile jest widziany zobacz w galerii jakie auta przyjeżdżają nie ma czego sie wstydzić ,ogarni je troche i do Gniezna Ja kariere kierowcy zaczynałem od Malucha potem polonez .Astra 1,wspomniemia bezcenne Chyba każdy z nas zaczynał od malucha,no ci starsi mogli od syrenki To kolega może Poznaniak? Arturo nie martw się mam dużooo sprzętu- damy radę A to tylko poznaniacy tak się objadają pyrami(ziemniakami)czy w innych województwach też tak jest? raz się zdarzyło, bo to sobota była :lol: Jak jest ciężka robota to bez schaba i ziemniaków nie ma po co z domu się ruszać nie pale garnków na amen, przeważnie da się wyszorować piaskiem Ja tak przypaliłem patelnię przy jajecznicy że trzeba było jechać po nową
Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 3/Deutz Fahr Agofarm 420 Proline
pryzma kukurydzy