Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

No właśnie muszę zakupić bo mój to już któryś odsiew i szkoda w to inwestować :)
Ciekawe gdzie Gosia?

Opublikowano

jak na teraz to aletes zastosuj polifoske 8 bo zawsze to więcej azotu trochę, a resztę później uzupełnisz  :)

Tomek to ja mam tak samo, jak się robota w polu zaczyna to się lepiej czuje, trzeba to lubić po prostu  :)

Opublikowano (edytowane)

no fakt brak jej  prawda?

Może  ma zajęcia około ogródkowe

Aletes nasiona kwalifikowane dadzą Ci lepszy plon niż któryś z kolei siew starego zboża.Staraj się wymieniać materiał choć co drugi rok.

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

Może się odezwie :) co tam porabiasz?

Opublikowano

Ha! Najważniejsze dobrze rozplanować robotę:P

Opublikowano (edytowane)

Mam dobry układ...jeszcze troszku :)

Edytowane przez aletes
Opublikowano (edytowane)

Kochani pytanie za sto punktów,jak się przycina orzecha włoskiego, mam ich 10 drzew,w tym trzy nowe. Poradźcie
I czemu AF się zawiesza...
Kasuje bo poszło ze dwadzieścia wpisów przez zacięcie

Edytowane przez MagoKJ
Opublikowano

Mam ich kilka i nie przycinam wcale ,co kilka lat przerzedzam grubsze gałęzie i to wszystko ,obradza co rok i to sporo ,owoc sredni ,to mój sposób ale czy dobry tego nie wiem

AF wprowadza udogodnienia od tygodnia ale coś im nie idzie :P

LL już tak :P:)

Pewnie wygra Górniak z plagiatem Adel :D

Opublikowano

To tez tak zrobiłam,myślałam że bardziej trzeba je dopiescic ;-)
Dziękuję Tomcio :-)
Lukisiu ja nie,bo wszyscy śpią,a tel wyłączony,chwile tu i nyny bo piąta tuż tuż ;-)
Kisiel zjadłes?:-D

Opublikowano

Maliny tak,nie wiem jak z innymi,ale jabłon tez cielam :-)
Pochwalcie się tą eurowizja buu:-(
Dziękuję Artur zapytam ją jak tu wleci przelotem :-)

Opublikowano

Oj tam przecież lubisz kisiel,sam załatwiłes 2000 literkow no to witaj krissa,obudź lobuza i smacznego,bo się zmarnuje :-D
Oj tam przecież lubisz kisiel,sam załatwiłes 2000 literkow no to wołaj krissa,obudź lobuza i smacznego,bo się zmarnuje :-D
Oj tam przecież lubisz kisiel,sam załatwiłes 2000 literkow no to wołaj krissa,obudź lobuza i smacznego,bo się zmarnuje :-D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v