Gość Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Dziewczya potrzebuje samotnika jak ona i tyle filozofii, taka prawda, spokojnie jak to mówią na każdego przyjdzie czas i pora, mówicie uroda heh sama uroda nie wystarczy po pewnym czasie brakuje czegoś jeżeli oczywiście harakter ie podpasuje, ja myślę że dziewczyna szuka kogoś takiego samego jak ona który ją zabierze w zaciszne miejsce a nie gdzieś na disco na randkę, panowie macie szanse to umawiać się to co że na pomorzu he he nigdy w gruncie rzeczy nie wiadomo co i jak człowiekowi pisane. Niektórzy z agrofoto znaleźli swoje połówki na drugiej stronie kraju i widać ze są bardzo bardzo szczęśliwi
Gość aletes Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Zetorku a ja już nawet tego wiatru w polu szukałam ale takie obcowanie na AF też jest spoko-można się pośmiać i powk...rzać Krassusie cudowny jak tam?- żeby nie było ja też kompleksów nie mam Kurcze 40 km muszę zaiwaniać na przegląd ciągnikiem...- jak to wygląda bo ja wiecie...pierwszy raz ciągnik też tak unoszą jak samochód??? Edytowane 4 Marca 2016 przez aletes
artur125 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 na pierwszy raz, to zawsze troche strachu jest A tak poważnie. u mnie to nawet samochodu nie unoszą. A nie da się z samym dowodem jechać?A wygląda to tak ppatrzą światła i czy nr się zgadzają, spisuje stan licznika, robi legalizacje gaśnicy i w sumie tyle
damianos95 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Po co ci jechac ciagnikiem bierz dowód spsz stan licznika szykuj kase na dobra flaszke + przegad i bedziesz miała podbite zazwyczaj tak robia a zapewne w miescie jest wiecej niz jeden wiec wiadomo ze kazdy chce zarobic
LuckyLuke12345 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Jeżeli chodzi o samochód to ja zawsze wjeżdżam na kanał robię to dla swojego bezpieczeństwa i innych , a jeżeli chodzi o ciągnik to tak jak kolega wyżej pisał sam dowód, zresztą na ciągnik nie powinno być w ogóle przeglądów takie jest moje zdanie a teraz co te matołki wymyśliły to już jest gruba przesada
darek3 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 aletes a ciągnik starszy czy jakiś w miarę młody? Jeśli starszy to lepiej spróbuj z samym dowodem jechać, zależy od diagnosty, jeden się doczepi do byle czego a drugi przymknie na to oko. Bierz sam dowód, oczaruj trochę diagnostę i przegląd zrobisz
MagoKJ Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Jak o ta mago chodzi to zazdrosna ani trochę..:-D. Krisulllku ty :-P
Tomasz78 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 podobnie ja robie ,jadę z dowodem ,Aletes moze diagnosta samotny ,kto wie
Unexpected Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Ja tam wysoka nie jestem...165cm- średnia w skali od 1-10. 6-7???- tylko taka zołza i nie jestem "naj"- mam praktycznie tylko wady ale to już było..prz mnie po roku, antydepresanty jadłbyś jak tik-taki ?- bez komentarza Ostatni który tak powiedział odcinek od drzwi do furtki pokonał w 5 s... Czy nie masz przypadkiem wybuchowego charakteru? lub bardzo dominującego? Strasznie mnie ciekawi, w czym tkwi ten haczyk u Ciebie
Gość aletes Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Ok.- to tak zrobie:) a co! A co wy z tym haczykiem? Ciekawa jestem czemu wy jesteście sami a?
Tomasz78 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 aletes bo mają haczyki ale bez przynęty aletes bo mają haczyki ale bez przynęty
Gość aletes Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Może i tak... Wybuchowa nie jestem - czasami nerwowa jak już mam kołowrotek a co do dominacji to oczywiście, że jestem
LuckyLuke12345 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Jest haczyk i to nie byle jaki, przynęta kusząca ale w jeziorze brak płoci
Gość aletes Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Aż tak? To jakiej ty szukasz? Edytowane 4 Marca 2016 przez aletes
KRISS75 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 4 Marca 2016 przez KRISS75
Gość aletes Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 4 Marca 2016 przez aletes
KRISS75 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 U mnie są tacy służbiści że nawet ciągnikiem muszę wjechać na kanał.Kiedyś jechało się z samym dowodem teraz się boją podbijać sam dowód bo nie wiadomo czy pojazd ma światła,hamulce itp..Aletes go dobrze zagada i przegląd przejdzie. A ja to mam nawet trzy haczyki ale branie kiepskie
Gość aletes Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 4 Marca 2016 przez aletes
KRISS75 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 U mnie są tacy służbiści że nawet ciągnikiem muszę wjechać na kanał.Kiedyś jechało się z samym dowodem teraz się boją podbijać sam dowód bo nie wiadomo czy pojazd ma światła,hamulce itp..Aletes go dobrze zagada i przegląd przejdzie. A ja to mam nawet trzy haczyki ale branie kiepskie
Gość aletes Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Już ok. Edytowane 4 Marca 2016 przez aletes
KRISS75 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 No masakra jakaś.Mnie ciągle wywala,dubluje posty,wyskakuje erorr .
LuckyLuke12345 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Ja zaraz z nerwów to laptopa potłukę Ja zaraz z nerwów to laptopa potłukę
Majcin Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Piątek wieczór - spotkanie na szczycie ( admini popili ) i bawią się ustawieniami Piątek wieczór - spotkanie na szczycie ( admini popili ) i bawią się ustawieniami
Rekomendowane odpowiedzi
Prasa Ursus z 543 a
pryzma kukurydzy