Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Miałam obstawe ;) a i jeszcze widno było :P Wilki powiadasz...hy? A coś zmalowały czy ktoś je widział?

Opublikowano (edytowane)

Z obstawą wiem coś na ten temat ba jak ja idę na spacer to też bez tej obstawy się nie ruszam  ;)                                                                  WESZŁY BO PIC IM SIĘ PEWNIE  CHCIAŁO  :D

Edytowane przez LuckyLuke12345
Opublikowano

Ja tam wysoka nie jestem...165cm- średnia w skali od 1-10. 6-7???- tylko taka zołza :P i nie jestem "naj"- mam praktycznie tylko wady ;) ale to już było..prz mnie po roku, antydepresanty jadłbyś jak tik-taki :(:P

:D

A moja zołzowatość wynika z doświadczenia...ale szkoda życia- najbardziej lubię robić to co chcę i nie znosze jak ktoś ingeruje w moje sprawy, albo mnie napomina, krytykuje kontroluje....beeee:p

To chyba czas na zmiany :P

Przede wszystkim musisz widzieć swoje zalety, wady próbuj zmienić, wyzbyć się ich. Pewnie za bardzo krytykujesz siebie ? Patrzysz na to co Ci się w życiu nie udało ? Umiesz cieszyć się z tego co masz ?

Chyba nikt nie lubi jak ktoś go krytykuje, trzeba umieć się tym nie przejmować, ale słuchać tego i jeśli ktoś ma rację zmieniać to. Życie to sztuka kompromisu ;)

Opublikowano (edytowane)

Witam koleżanki i kolegów.Widzę że co niektórzy się przenieśli do innego wątku.

Jeśli kogoś uraziłem w poprzednim temacie to chciałem przeprosić.Przyjmiecie skruszonego?

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano (edytowane)

artur125dzięki za szczerość ale każdemu należy się druga szansa :lol: . Mago śpi.A ja postanowiłem odnaleźć resztę towarzystwa. :P Co do skruszenia to jest ktoś kto będzie wiedział o co chodzi.

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano (edytowane)

To pytanie zadała aletes jak się nie mylę.W sytuacjach stresowych trochę się denerwuję,przyśpieszone bicie serca.To jakiś ranking jest czy co? :mellow:

Edytowane przez KRISS75
Opublikowano

Ty Krazuss byś sie mógł powstrzymać od takich komentarzy ,przynajmiej jest uczciwa i ma samokrytykę ,podejrzewam ze z tych 6 na pewno dał byś przynajmniej 8  ,ciekawe jaki Ty jesteś ?

Ja? Ja jestem naj we wszystkim. A z życia widzę, że jak kobieta z trudnym charakterem chce mieć księcia na białym koniu to ma takiego ale tylko dlatego, że jest ładna/bardzo ładna. Inaczej

Opublikowano

Nie chcę księcia :P pewnie Tomasz trafił, że jestem typem samotnika i tyle..coś tam kiedyś próbowałam się związać ale los jest przekorny i nie wyszło- teraz to już się przyzwyczaiłam i tak to wygląda...
A co z tą Margo?Kriss????

Opublikowano

Aletes ale ile możesz wytrzymać jako samotna? czasem fajnie mieć kogoś obok na którym mozesz się wyżyć ;D    ale z tym gościem co pogoniłaś przez furtke to Ci się udało..uśmiałam się potwornie ;)

Opublikowano

a tak zapytam skromnie kim jest ta margo za którą krisssssunio się ugania?   ;D   

Ha,zazdrosna się zrobiłaś :P Kolega artur125 się przejęzyczył.Chodzi o Ciebie. ;)

Nie chcę księcia :P pewnie Tomasz trafił, że jestem typem samotnika i tyle..coś tam kiedyś próbowałam się związać ale los jest przekorny i nie wyszło- teraz to już się przyzwyczaiłam i tak to wygląda...

A co z tą Margo?Kriss????

Może nie księcia ale normalnego faceta. Myślę że jednak warto próbować dalej.Ja na przykład nie chciałbym się zestarzeć sam.Wydaje mi się że samotna starość jest straszna.

Nie Margo,to koleżanka wyżej-Mago.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v