Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Co za głupie pytania. Przecież tutaj wszyscy to naj we wszystkim są. Tyle tu w temacie siedzą a nie wiedzą (oczywiście jak ktoś pochodzi z miasta to jest gorszego sortu więc niech lepiej się nie przyznaje).

Opublikowano

Tak tylko pytam z ciekawości ;)Mam jeszcze zestaw psychotestów dla przyszłego ewentualnego....ja zdałam ;):P

Opublikowano

Ja tam wysoka nie jestem...165cm- średnia w skali od 1-10. 6-7???- tylko taka zołza :P i nie jestem "naj"- mam praktycznie tylko wady ;) ale to już było..prz mnie po roku, antydepresanty jadłbyś jak tik-taki :(:P

Opublikowano (edytowane)

No akurat fajnie się składa, bo nie jadam tik taków  :P  :P

wystarczy codziennie umyc zęby i coś zjeśc i tik taki nie potrzebne  :D  :D

A propo wzrostu, nie trzeba na niego patrzec bo od wzrostu mądrym się nie jest  :)  są też szpilki, aby byc wyższą  :)

Edytowane przez adrian3005
Opublikowano (edytowane)

?- bez komentarza :P
Ostatni który tak powiedział odcinek od drzwi do furtki pokonał w 5 s...:):D

Edytowane przez aletes
Opublikowano

Moje milczenie często jest bardziej ogłuszające niż lawina ;)
Teraz idę pobiegać bo super pogoda :)

Opublikowano

?- bez komentarza :P

Ostatni który tak powiedział odcinek od drzwi do furtki pokonał w 5 s... :):D

a furtkę otworzył czy górą poszedł?  :D

oj dziewczyno, wystraszysz tu wszystkich jak będziesz takie rzeczy pisać  :P  :D

Opublikowano

Panno aletes, ja idę też gdzieś, do kolegi traktor ochrzcic bo dziś mu przywieźli, więc trzeba dobrze go polac żeby dobrze jeździł, bo chodzic niestety nie potrafi :)  

Opublikowano

:D
A moja zołzowatość wynika z doświadczenia...ale szkoda życia- najbardziej lubię robić to co chcę i nie znosze jak ktoś ingeruje w moje sprawy, albo mnie napomina, krytykuje kontroluje....beeee:p

Opublikowano

Ty Krazuss byś sie mógł powstrzymać od takich komentarzy ,przynajmiej jest uczciwa i ma samokrytykę ,podejrzewam ze z tych 6 na pewno dał byś przynajmniej 8  ,ciekawe jaki Ty jesteś ?

Opublikowano (edytowane)

czemu tak słabo oceniacie aletes? przecież oczy ma bardzo ładne  :P  :D

a Krassus jak zwykle szczery do bólu choć tak samo jak i my nie widział koleżanki 

Edytowane przez darek3
Opublikowano

Nie wiem jak dla innych ale dla mnie Aletes jest w porządku i zgadzam się w 100 procentach z tobą Tomasz teraz co napisałeś 

Nie wiem jak dla innych ale dla mnie Aletes jest w porządku i zgadzam się w 100 procentach z tobą Tomasz teraz co napisałeś 

Opublikowano

A dobiegłam do lasu i stwierdziłam, jak Forest, że czas wracać- potem pozamykałam te moje gadziny i tak mi się jakoś do domu nie chciało...Nawet ciepło bez wiatru...żurawie już dokazują...fajnie :)

Opublikowano

Do lasu po zmroku ? :blink:  to strach :wacko: ,a tak powaznie u nas sie wilki pojawiły ,wiec w lesie teraz mało przyjemnie :ph34r:

Do lasu po zmroku ? :blink:  to strach :wacko: ,a tak powaznie u nas sie wilki pojawiły ,wiec w lesie teraz mało przyjemnie :ph34r:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v