Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawić by kobieta czuła się jako ta najważniejsza,najwspanialsza i nigdy nie spoczywać na laurach.

Pod warunkiem, że ona też się stara taka być. Jak jej będziesz tylko słodził a jej nie będzie zależało to kopnie cię w tyłek nawet jak nie będziesz się tego spodziewał. Czasem warto przystopować i sprawdzić czy tej drugiej osobie też zależy, nie ma sensu trzymać kogoś przy sobie na siłę. Świat się zmienił i nikt na zabój już nie walczy o miłość. Teraz wezmą cię co najwyżej za desperata. Właśnie dlatego tak trudno zbudować coś trwałego, bo obojgu musi równo zależeć, po to by jeden drugiego wspierał w trudnych chwilach. 

Artur jak tam te puste dwudziestki ? Wyrwałeś  ? Rozmawiałeś ? Są takie puste jak myślisz ? 

Opublikowano

Artur jak tam te puste dwudziestki ? Wyrwałeś  ? Rozmawiałeś ? Są takie puste jak myślisz ? 

na weekendzie byłem w dolnośląskim u siostry, także nie było szans na wiejską pootupajke. Nie twierdze ,że wszystkie.

Opublikowano

Ha-jestem :)
Nie znudzimy się wami bo Darek wczoraj już wyjaśnił, że nigdzie indziej takich nie ma jak tu ;)

Opublikowano

To czy indziej takich nie ma to tylko kwestia manipulacji, jak sobie wmawiasz, że tylko tutaj tacy są to i tak będziesz myślała :P bez urazy dla nikogo, widać, że każdy tu ma głowę na karku ale w necie łatwiej pokazać się z lepszej strony.

Opublikowano

Przecież lubicie słodkie? A pogoda dzisiaj była piękna- z nawozami ruszyli ale ja jeszcze nie :(

Opublikowano

Jeden kraj- a jakie zmienne warunki atmosferyczne :P;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v