Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, fenix30 napisał:

Tobie pęknie ale w dupe klucho. Dalej czekam zboku na moje pytania? Odp kiedyś? No chyba nie bo jesteś debilem który sam niewie co pisze.

Rozpędzasz się widzę xD 

Nie odpowiem , na złość ci zrobie :d 

Opublikowano

Daria54321 napisał:

Ja to zawsze mówię że trzeba pracę szanować i zostawić na jutro😂

A ja co mam zrobić dzisiaj to zrobię jutro. Na co mam się przemeczac jak nie wiem czy jutra dozyje :)

Opublikowano

Wygonisz jedną to założy profil inny i masz znowu to samo. Ale żeby kopiować posty z innego forum i wklejać do tego by istnieć na fali ciekawe  ale  przecież nie  ważne co ważne że mówią 😅

Co mam komuś dziękować jak nie wiem czyja to sprawka. 

O Tess bym się nie martwił da se radę 

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, fenix30 napisał:

@artur125 twoje posty usypiaja ludzi. Zamówić ci pannę? Bo zasniem zanim coś napiszesz.

jasne zamów😎Tylko wybierz przeciwieństwo własnego gustu:D

Opublikowano
Roman Tes da sobie radę. Może jak ją będziesz wspominał to może wróci. Ja mam taką nadzieję, nie miałem z nią doczynienia ale jej posty fajnie się czytało. TES WRACAJ!!!
Opublikowano

No to wychodzi na to, że Cendy nikt nie dokuczał, zwyczajnie nie chce uczestniczyć na forum i tyle ;)

Cytat

A ty zostaw temat i przestań tworzyć nowe, nieprawdziwe  historie.

My ludzie forum nie damy zamieść niewygodnych dla ciebie faktów! :D.  Tess pamiętamy!

Opublikowano

withanight napisał:

Jakby chciała tu byc , to jedno konto by zostawiła .

A ty zostaw temat i przestań tworzyć nowe, nieprawdziwe  historie.

Idź zobacz czy Cię w cyrku🎪 niema pajacu.

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Wasze fakty jak zwykle nijak mają się do rzeczywistości ;)

A dałem Ci szanse wziąć Red Pill, ale wolisz tkwić w swojej rzeczywistości . Mesjasza z ciebie nie będzie Neo xD

Edytowane przez grego
Opublikowano

Widzę ciekawość zżera ale , że ty polgłówku nie zrozumiałeś  o kim pisałem to rzecz jasna , ale że gregus nie zrozumiał to aż dzwine... 

Przeczytajcie oboje jeszcze raz mojego posta może wkoncu załapiecie... A jeśli nie to wasz problem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v