Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć łobuzy :) co wy tu już dziewczynę podpuszczacie....a wy łotry :P
Kasia znam ten ból...u mnie wszystko pływa w tym roku :( między redlinami w ziemniakach woda stoi i nadto ciągle popaduje :(ehhh ale co poradzić...nerwy- tylko bo to rolnictwo takie ciężkie i niewdzięczne czasami :)

Opublikowano (edytowane)

Nic tylko poletko ryżowe zakładać ;). Tak to w tym rolnictwie już jest, kosztuje sporo nerwów, zachodu, niepewności, wysiłku, a i tak bywa czasem kapryśne i niewdzięczne... Normalnie to bym Cię posądził o offtop, ale gdyby się tak zastanowić to trafiłaś idealnie w temat  :D.

Ale nie można też zarzucić, że uroków w tym nie ma ;).

Edytowane przez grego
Opublikowano

Tes chcemy tylko sprawdzić z jakim skutkiem zadziałało  słoneczko B)  czy aby nie za mocno się koleżanka spaliła :P

Ale to fakt pogoda nas jak na razie nie rozpieszcza.

Grego a jakiż to urok masz na myśli?

Opublikowano

Grego a jakiż to urok masz na myśli?

To zalezy w którym temacie... :P. W sumie to Cię jednak rozumie, trzeba się naprawde wysilić aby te uroki dostrzec w jednym czy drugim :P.

Opublikowano

Wiem wiem,  leży dziewczę na niej chłop.       :P     :D

Opublikowano

Zrób to jak Lucky łańcuch za nogę i do kaloryfera :D

Opublikowano

Może i racja to co zrobić żeby nie poszła w dłuuuugą?

Opublikowano

Ciężko zatrzymać kobietę na wsi. Szczególnie młodą :(

Zatrzymać to można i wręcz należy biegunkę, a nie kobietę,     :P  taka którą na siłę trzeba zatrzymywać, to się nie nadaje do niczego i szkoda sobie nią nawet du*py zawracać.

Może i racja to co zrobić żeby nie poszła w dłuuuugą?

Nic, im prędzej się takiej pozbędziesz, tym mniej smrodu po sobie pozostawi.  

Opublikowano

A które będą chciały trzymać darmozjadów co całe dnie przesiedzą przed szkiełkiem a o robocie ani dudu :D

Opublikowano (edytowane)

Primo czy ty jesteś kobietą?

Rozumiem że o sobie teraz piszesz,bo ja jakoś przed szkiełkiem siebie nie widze to też nie oznacza żeby kturaś mi się tu oświadczała

Edytowane przez LuckyLuke12345
Opublikowano

A może tak z innej beczki niech te damy powiedzą jak zatrzymać faceta na wsi przeciesz mamy równouprawnienie prawda drogie panie 

Dać jeść minimum 3 razy dziennie i roboty w dzień i w nocy ... zostanie ,bo nie będzie miał siły już nigdzie iść :)  :D

Opublikowano

Primo czy ty jesteś kobietą?

Rozumiem że o sobie teraz piszesz,bo ja jakoś przed szkiełkiem siebie nie widze to też nie oznacza żeby kturaś mi się tu oświadczała

A chociaż wiesz o którym szkiełku piszę?
Opublikowano

Witam wszystkich :)
z tym pytaniem to nie znam odp...do tanga trzeba dwojga....jednak na przyszłość to nie będę uczyła pływać :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v