Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ansja podeślij jakieś linki ze zdjęciami dla dorosłych :blink:  i niech chłopaki nacieszą oczy B)

Opublikowano

Zdjęcia Ansji toples ? No wybacz kolego , nie wierzę :P .

Opublikowano

Nie tylko wyobraźnię macie ,bo również i fantazje :D

Mariusz dziś u mnie taki upal,ze może i będzie bez ubrania )

Wczoraj po południu to przy sianie byłam pomoc :P

Opublikowano

Bo co pozostało? Tylko wyobraźnia i fantazja,szkoda mi was chłopaki.No Mariusz chyba masz pod ręką jakieś leki na obniżenie ciśnienia.

Opublikowano (edytowane)

Bo co pozostało? Tylko wyobraźnia i fantazja,szkoda mi was chłopaki.No Mariusz chyba masz pod ręką jakieś leki na obniżenie ciśnienia.

No przykro mi ze  tylko wyobraźnia i fantazja  ci pozostały  :P  :D

Ale musisz  z  tym żyć :P

Szkoda  ci nas? no mi  ciebie  bardziej   :D  :P

Dzięki  za  troske    :D  , z moim  ciśnieniem  jest  wszystko w porządku  , nie potrzebuje  leków :P

Nie mam czasu  chorować  ;)

Ty za to  widze -  z  nudów snujesz jakieś dziwne   domysły :D .

Ansja  nie pochlebiaj  sobie  za  bardzo  :P

Edytowane przez mariuszd93
Opublikowano

Fantazjuj dalej że została mi fantazja hehe.No chyba z ciśnieniem coś nie tak skoro się tak produkujesz :)No fakt trochę się nudzę .

Opublikowano

Prawdę mówiąc to też nie wiem czemu Nas Ci szkoda ? :huh:

Opublikowano

Mariusz zamiast siedzieć na AF to weź się za robotę bo masz sporawe zaległości bo ja mam wszystko sprasowane i opryskane

Opublikowano

Coś  widzę  bardzo  sie  o mnie  troszczysz , kolejna bezcenna rada  :P

Nie  mam  zaległosci , po prostu nie  da się  pewnych  rzeczy  zrobić  na  zapas . Co  z  tego że  np  tydzien  temu  popryskał bym od  mszycy, lub  skrzypionki  , jak nalot  był  3 - 5  dni  temu? 

W  przeciwieństwie  do  ciebie  , ostatnio  bardzo  rzadko  tu  zagladam . Ty nie masz  z kim pisać i   z  nudów  nie  wiesz już  czego  sie czepić  :D

Opublikowano

Zwracam honor sorki!Ja natomiast jak mam chwilę to zaglądam na AF

Opublikowano

Hmm ,a to któraś Wam się już tu toples pokazała ? Bo z tego co ja tu  widziałam ,o żadnym toples nie ma mowy . :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v