Gość Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ansja podeślij jakieś linki ze zdjęciami dla dorosłych :blink: i niech chłopaki nacieszą oczy B)
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zdjęcia Ansji toples ? No wybacz kolego , nie wierzę .
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Oj kolego masz bujną wyobraźnię :rolleyes:
Ansja Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Nie tylko wyobraźnię macie ,bo również i fantazje Mariusz dziś u mnie taki upal,ze może i będzie bez ubrania )Wczoraj po południu to przy sianie byłam pomoc
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Bo co pozostało? Tylko wyobraźnia i fantazja,szkoda mi was chłopaki.No Mariusz chyba masz pod ręką jakieś leki na obniżenie ciśnienia.
Ansja Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Czemu Tobie jest ich szkoda?Raczej wszystkim powinno być trochę żal....A jeden powinien być bardzo dumny
mariuszd93 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Bo co pozostało? Tylko wyobraźnia i fantazja,szkoda mi was chłopaki.No Mariusz chyba masz pod ręką jakieś leki na obniżenie ciśnienia. No przykro mi ze tylko wyobraźnia i fantazja ci pozostały Ale musisz z tym żyć Szkoda ci nas? no mi ciebie bardziej Dzięki za troske , z moim ciśnieniem jest wszystko w porządku , nie potrzebuje leków Nie mam czasu chorować Ty za to widze - z nudów snujesz jakieś dziwne domysły . Ansja nie pochlebiaj sobie za bardzo Edytowane 9 Czerwca 2017 przez mariuszd93
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Fantazjuj dalej że została mi fantazja hehe.No chyba z ciśnieniem coś nie tak skoro się tak produkujesz :)No fakt trochę się nudzę .
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Prawdę mówiąc to też nie wiem czemu Nas Ci szkoda ? :huh:
mariuszd93 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 no ja produkuję się z prasą i opryskiwaczem , na przemian. A ty snując domysły na forum hehe. Fantazjuj dalej...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Mariusz zamiast siedzieć na AF to weź się za robotę bo masz sporawe zaległości bo ja mam wszystko sprasowane i opryskane
mariuszd93 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Coś widzę bardzo sie o mnie troszczysz , kolejna bezcenna rada Nie mam zaległosci , po prostu nie da się pewnych rzeczy zrobić na zapas . Co z tego że np tydzien temu popryskał bym od mszycy, lub skrzypionki , jak nalot był 3 - 5 dni temu? W przeciwieństwie do ciebie , ostatnio bardzo rzadko tu zagladam . Ty nie masz z kim pisać i z nudów nie wiesz już czego sie czepić
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zwracam honor sorki!Ja natomiast jak mam chwilę to zaglądam na AF
Gość aletes Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 A teraz to wszystkich wywiało...
LuckyLuke12345 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Pokaż się w toples,a zobaczysz jak wszyscy szybko wrócą:-)
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 No nas to się nie dziwię ale Bogu ducha winne dziewczę
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Hmm ,a to któraś Wam się już tu toples pokazała ? Bo z tego co ja tu widziałam ,o żadnym toples nie ma mowy . :rolleyes:
Rekomendowane odpowiedzi
Silnik po remoncie
DK Excited