Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż za późno trafiles do tego kurnika i musisz się pogodzić ze zawsze będziesz drugi 

Co najwyżej to możesz sobie pomarzyć o tych kurkach koguciku.      kogut-idzie.gif        :P     :lol:

He he Meg ,kolega podirytowany to co mu mam napisać. , żeby kurnik zmienił;-)

Pewnie byś chciał to napisać, tylko dobrze wiesz gdzie ja to będę miał.      :)

Opublikowano

Sean ale Ci powiem że w tych turkusowych ogrodniczkach to Ty brania nie będziesz miał  :D

Opublikowano (edytowane)

.a skąd u ciebie takie wnioski?

Bo widziałem już jak się tłumaczyłeś.   :D

Meg załóż okularki,   :)  kogucik w turkusowych majteczkach, to Twój kolega w tym kurniku    :P

Co jak co ale narazie swojego miejsca na grzedzie to ty nie masz. 

Wiem że próbujesz prać mózgi swoim kurkom.     :D Jak na prawdziwego guru przystało.    :P

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A ja tam widzę Ciebie w tych majteczkach, ponieważ w Twoim poście on jest . Kto kogo przezywa ,sam się tak nazywa ...nie znasz z piaskownicy ? ^^  :D

Opublikowano

No Ty Meg zawsze widzisz tylko to co chcesz widzieć.    :)

Opublikowano

Czyżby uczennica przerosła mistrza?       :P    

Opublikowano

No Ty Meg zawsze widzisz tylko to co chcesz widzieć.    :)

A śmiali się z takiego jednego, który zapierał się, że białe jest białe, a czarne jest czarne. A co powiedzieć o takich co uważają, że białe jest czarne, a czarne białe lub wszystko jest zielone? :P

Opublikowano

Ja bym powiedział że sługusy ohydnych trolli,   :D    nie wiem jak Kolega się na to zapatruje.     :P

Sean ale Ci powiem że w tych turkusowych ogrodniczkach to Ty brania nie będziesz miał  :D

Jak mi dalej tak będziesz płoszyć "zwierzynę" to na pewno nic nie upoluje.     :P    2smiech.gif

Opublikowano

Dobry myśliwy nie zwarza na przeszkody które stawia przed nim życie tylko poluje :)

Opublikowano

Pewno "dwururka" mu zardzewiałe i do samozapłonu dochodzi . ;)

Opublikowano

Może i znaleźli a teraz kombinują jak tu się z tego wykręcić hehe

Opublikowano

Nie... pewnie są "zmęczeni"....a wiecie jakie dzisiaj święto mamy?

Opublikowano

Społeczeństwo się powiększy ;) zapewne...

Opublikowano

Eeee tam . Jakby za każdym razem się powiększało , to co by to było ?A zresztą nie każdy wiedział że powinien "świętować". B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v