Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Sean ,ale Ty zbyt reagujesz ,ja tylko zapytałam się tu piszących co ich łączy ,prócz dwóch Muszkieterów ,a Ty zaraz że to do Ciebie ...ech przewrażliwiony coś ostatnio jesteś ...Ty się lepiej o kolegę zamartw ,może nie ma kto mu szklanki wody podać?  :mellow:

Opublikowano

A Kto to tam się czepia ? :ph34r:

Jak to kto Czepiosław Czepialski z Czepialszczyc  :ph34r:

Opublikowano

Dlaczego prócz dwóch Muszkieterów? taka pewna jesteś że tu piszących nic nie łączy z Muszkieterami?     :P

Opublikowano (edytowane)

A mnie ciekawi co ciebie to obchodzi?     :P Sam skaczesz jak kocur za myszami i łapą chcesz zagarnąć wszystkie tematy dla siebie?      :P     :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Na pewno nic nie łączy . Sean ciekawi mnie jedno, co się tak blakasz po tematach bez celu

Pewnie szuka zasięgu  :lol:  :ph34r:

Opublikowano

Ciekawość pierwszy stopień do piekła    :)

Chyba z twoją antenką coś nie teges, skoro Weris chce przygruchać Arturka.       :lol:

Opublikowano

Piszemyo zasięgu a ty sprowadzasz wszystko do jednego eeh 

Głodnemu chleb na myśli  B)

Opublikowano

Ja skacze? To co tu robisz?

Już ci powiedziałem, nie powinno to ciebie interesować, skacz dalej, może z INTERESEM ci się poprawi.   :P  

Opublikowano

Oj Panowie pomogę Wam  ^^ 

Gdzież podziałyście się niewiasty...bo Panowie błąkają się bez celu..

Opublikowano (edytowane)

Oj Panowie pomogę Wam   ^^

Wszystko byłoby inne

gdybyś tu była, ja wiem.

Nie tak trudne i dziwne

gdybyś tu była, ja wiem...        :) 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

poezja.. :)

nie martw się ...cierpliwość popłaca ..tak mówią

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Sean jestem zaniepokojona stanem zdrowia grego ...rozchorował się od tego trollowania  -_-

Jestem doprawdy wzruszony twoją jakże przecież szczerą troską o moje zdrowie ^^ . Zapewne uraduje twe zmartwione serce także wieść, że już z nim znacznie lepiej i jesli tylko sytuacja będzie tego wymagała znów ze znanym sobie poświęceniem stawie czoła ohydnym i podstępnym trollom i ich sługusom :P. Bywaj, w tym jakże intrygującym, naznaczonym żywiołowością i ekspresją temacie :lol:.

Opublikowano

Jestem doprawdy wzruszony twoją jakże przecież szczerą troską o moje zdrowie  ^^

Chyba nie wątpisz ,że się zmartwiłam ?  ^^

Zapewne uraduje twe zmartwione serce także wieść, że już z nim znacznie lepiej i jesli tylko sytuacja będzie tego wymagała znów ze znanym sobie poświęceniem stawie czoła ohydnym i podstępnym trollom i ich sługusom 

He i to jest dobra wiadomość ,a już myślałam ,że faktycznie się wypaliłeś  :lol:

Opublikowano (edytowane)

Ywa szkoda ze nie jego

Spróbuj ty wstawić którejś nawet nie swoją     :)  to zobaczymy czy Weris będzie zadowolona.    :P

Czy ty nie zachowujesz się tu jak kogut w kurniku? do jakiej bym nie zagadał to ten już jest pierwszy.       :lol:

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Tomek w związku z Twoją wypowiedzią ,przypomniał mi się pewien polski film z Pazurą  :D  Tak ,tak ,nic śmiesznego  -_-  ^^  :lol:

Opublikowano

E tam niech nie zmienia ,lubię sobie popatrzeć na walkę kogutów  :D  B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v