Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Teska rzucił mnie   :(

No no no, ja tak coś podejrzewałem.    :P    :D

Weris że co? jak rzucił?  ech te chłopy  :P

To twoja żona jest chłopem?    :blink:   cholera, no nie myślałem że wieś aż w takim tempie się zmienia.      :lol:

Opublikowano

Hej Weris :)

Nie łam się- teraz to dopiero pożyjesz :);)

Hahaha umiesz pocieszyć porzuconą koleżankę, dodaj jeszcze że to Ty wyręczysz ją z kłopotu z jej mężem.    :P     :lol:

Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem ,nie jest twoją mocną stroną Sean

Bądź spokojny nie powiem nikomu o tym,    :D   ale chwalić się nie ma czym     :P     :lol:

Gość aletes
Opublikowano

Teska no chciała bym ale żadna koleżanka z nad morza nie przygarnęła go i wrócił . :D

po prostu skazani na siebie :wub:

Dobre wychowanie -wraca na śniadanie ;)

Opublikowano

Ja mu też nie powiem, bo nie ma o czym,     :D   Arturek za panny się nie bierze   :P  a co dopiero za Ciebie.     :lol:   

Opublikowano

@Tomek....o tej porze nad morzem? :P

Sama dziś byłam i już widział pierwszą parę kąpiącą się Pana i Panią w stroju ....a chłodno hm..

Gość aletes
Opublikowano (edytowane)

Uuu- jaki sarkazm ;):P a kolega SEAN@ to po fakultetach specjalnych czy w administracji publicznej pracuje ;):P

Edytowane przez aletes
Opublikowano

nie powiesz ,to dziwne ,czołowy konfident na forum bedzie milczał?Toś mnie ubawił  :lol:  :D

Widzę drugi Mariuszek się w tobie rodzi, tamten też lubi rzucać oskarżeniami bez pokrycia.    :P

Opublikowano (edytowane)

Ywa to szczęście miałaś ,takich morsów spotkac :D

Tes trafiłaś w samo sedno ,kolega po specjalnych pewnie  :lol: :P

a co tu Mariusza w to mieszasz ,poległes przy nim i we  mnie zaczynasz?jNowego przeciwnika szukasz?

Edytowane przez Tomasz78
Opublikowano

Uuu- jaki sarkazm ;):P a kolega SEAN@ to po fakultetach specjalnych czy w administracji publicznej pracuje ;):P

Żaden sarkazm    :)  Weris pewnie i atrakcyjna "babka"  nie znam i nie oceniam, ale nie raz widziałem jak Arturek rakiem wycofywał się na zaproszenia panien,   :D  no chyba że bardziej mężatki preferuje?   :P     :D

Gość aletes
Opublikowano

No to dobrze, bo już myślałam, że taki z ciebie zgred ;) nie pogadasz se ze mną na temat żadnej osoby bo nie lubię takich tematów, ale co tam za gumiaki teraz modne,albo jaki szpadel to możemy pogadać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v