Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Teska rzucił mnie No no no, ja tak coś podejrzewałem. Weris że co? jak rzucił? ech te chłopy To twoja żona jest chłopem? :blink: cholera, no nie myślałem że wieś aż w takim tempie się zmienia. :lol:
Tomasz78 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 czytanie ze zrozumieniem ,nie jest twoją mocną stroną Sean
Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Hej Weris Nie łam się- teraz to dopiero pożyjesz Hahaha umiesz pocieszyć porzuconą koleżankę, dodaj jeszcze że to Ty wyręczysz ją z kłopotu z jej mężem. :lol:
weris Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Teska no chciała bym ale żadna koleżanka z nad morza nie przygarnęła go i wrócił . po prostu skazani na siebie :wub:
Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 czytanie ze zrozumieniem ,nie jest twoją mocną stroną Sean Bądź spokojny nie powiem nikomu o tym, ale chwalić się nie ma czym :lol:
Gość aletes Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Teska no chciała bym ale żadna koleżanka z nad morza nie przygarnęła go i wrócił . po prostu skazani na siebie :wub: Dobre wychowanie -wraca na śniadanie
artur125 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 że każdy z każdym? I dopiero teraz, się o tym dowiaduje :blink: :lol:
weris Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Artur chyba ktoś zapomniał o nas nadal czekamy :lol: z drugiej strony to zawsze można nadgonić
artur125 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 jak Tomek znowu pojedzie nad morze, to będziemy nadganiać
weris Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 nie no spoko Tomek ode mnie się nie dowie masz to jak w banku :lol: uuuuuups jest tu kapuś
Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Ja mu też nie powiem, bo nie ma o czym, Arturek za panny się nie bierze a co dopiero za Ciebie. :lol:
Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 @Tomek....o tej porze nad morzem? Sama dziś byłam i już widział pierwszą parę kąpiącą się Pana i Panią w stroju ....a chłodno hm..
Tomasz78 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 nie powiesz ,to dziwne ,czołowy konfident na forum bedzie milczał?Toś mnie ubawił :lol:
Gość aletes Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Uuu- jaki sarkazm a kolega SEAN@ to po fakultetach specjalnych czy w administracji publicznej pracuje Edytowane 7 Maja 2017 przez aletes
Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 nie powiesz ,to dziwne ,czołowy konfident na forum bedzie milczał?Toś mnie ubawił :lol: Widzę drugi Mariuszek się w tobie rodzi, tamten też lubi rzucać oskarżeniami bez pokrycia.
Tomasz78 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Ywa to szczęście miałaś ,takich morsów spotkac Tes trafiłaś w samo sedno ,kolega po specjalnych pewnie :lol: a co tu Mariusza w to mieszasz ,poległes przy nim i we mnie zaczynasz?jNowego przeciwnika szukasz? Edytowane 7 Maja 2017 przez Tomasz78
Gość Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Uuu- jaki sarkazm a kolega SEAN@ to po fakultetach specjalnych czy w administracji publicznej pracuje Żaden sarkazm Weris pewnie i atrakcyjna "babka" nie znam i nie oceniam, ale nie raz widziałem jak Arturek rakiem wycofywał się na zaproszenia panien, no chyba że bardziej mężatki preferuje?
Gość aletes Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 No to dobrze, bo już myślałam, że taki z ciebie zgred nie pogadasz se ze mną na temat żadnej osoby bo nie lubię takich tematów, ale co tam za gumiaki teraz modne,albo jaki szpadel to możemy pogadać
Tomasz78 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Tes jeszcze sie przekonasz ,ostrozność polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Cielęta kupno handlarz
Renualt Ceres 95