Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja się nadal nie dowiedziałam co to za syrop na serce, Artur, mógłbyś wytłumaczyć  :D

Tomek, jaka receptura, jakie lunatykowanie, nie zapomniałeś kochanie?  :wacko:  :lol:

a co do wiosny to jak słońce świeci i się pracuję to ciepło że hej a tak to piźd.. jak w zachodnio kieleckim :lol:

Opublikowano (edytowane)

Hejo jestem żyje jeszcze trochę tworze ale z temperatura i kaszlem wyrywającym płuca ciężko ... Doszłam do wniosku że siedzi jakis je****y troll mi w gardle i mnie piórkiem łaskocze :P :P

Edytowane przez Laleczka
Opublikowano (edytowane)

hehe nie majaczę kuracja super  :rolleyes:  ach Tes oby częściej :P lunatykowanie najlepszy sposób na grypę ;)  

Kasiu na pewno w gardle ^^ ?,Mnie Teski sposoby pomogły radzę skorzystac i wracaj do zdrowia ;)

Edytowane przez Tomasz78
Opublikowano

hehe nie majaczę kuracja super  :rolleyes:  ach Tes oby częściej :P lunatykowanie najlepszy sposób na grypę ;)  

Kasiu na pewno w gardle ^^ ?,Mnie Teski sposoby pomogły radzę skorzystac i wracaj do zdrowia ;)

jak będziesz miała problemy sercowe, to Ci wytłumaczę :P

Wytłumacz bo przez Tomka mam problemy sercowe  :wacko:  :blush:

Opublikowano

no jakoś dziwnie  wszyscy chorują  ,jedni na serce, inni na gardło ,a jeszcze inni na lunatykowanie ,chyba muszę zacząć chorować tylko na co  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v