Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej:) ja się zrobiłam w kolorze ;) może być???

Opublikowano

:P :p :P - ty się ciesz, że tu jestem, a nie jeszcze masz obiekcje ;)

Opublikowano

Nie masz małych??? :D

Dareczku bo prawda jest taka, że przed ślubem to kobiety szukają księcia z bajki,ale po ślubie usługiwać nie chcą :P :p

Opublikowano

aletes wreszcie powiedziałaś prawdę :D
Chociaż jedna zdaje sobie z tego sprawę, trzeba Ci polać za te piękne i jakże prawdziwe słowa :D:P
Mów dalej i naprowadź koleżanki na dobrą drogę :P

Opublikowano (edytowane)

Nie płakać chłopaki- nie wstawiajcie swoich zdjęć,bo gonić króliczka jest ciekawiej ;) książka też jest ciekawsza niż film...wszystko za sprawą wyobraźni :P
Ja to dzisiaj chyba jakieś serum prawdy zażyłam?..

Edytowane przez aletes
Opublikowano

hahaha to nie opowiem :P o śnieg chodzi :D kurde niektórzy nie potrafią parkować albo nie chce im się z dalszej odległości z buta cisnąć to trzeba pod samymi drzwiami a później inni się przeciskają że auto od auta jest centymetr tylko ja tak dzisiaj miałam

Opublikowano

Laleczko opowiadaj;)
Tomaszku to była dopiero rozgrzewka :D

Opublikowano

dzisiaj miałam jazdę figurową samochodem na drodze i dziękuję Bogu że tacie w aucie się wycieraczki zepsuły i musieliśmy pojechać po mój samochód :D śniegu w uj i weź do miasta dojedź jak w niektórych miejscach szklanka pod śniegiem :D tak w skrócie :D

Opublikowano

U mnie w dwa dni napadało 10 cm, a pod śniegiem lód. Na drogach bajoro i fajnie się jezdzi, nie powiem .

Dziś dopadłem auto z quattro to frajdę miałem, dodatkowo 193 konie pod maską i nic nie było mi straszne  :lol:

Opublikowano

A tutaj czysto, sucho tylko mrozi troszku
Dla kierowców dobrze ale nie dla upraw :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v