Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A co tu teraz jeszcze w polu robić w środku zimy?

Nic nie poorane nie jest bo się nie dało. Od połowy stycznia ma być koło 0 a w nocy lekkie przymrozki więc może się będzie orac ;)

Opublikowano

No jak ciągle pada to w żadna ziemię nie wjedziesz ;p a tam jest nazywa wioska co po niemiecku oznacza wybijajaca woda
I na dołku się nie zakopiesz tylko na górce A jak siadzie traktor to na skrzyni i weź go wyciąg ;p

W tym roku warunki to katastrofa . A jak się do marca nie uda zaorac to dopiero będzie katastrofa.

Opublikowano

a tam katastrofa, żeby gorzej nie było :D . W maju qq zasiejesz i się wezniesz za hodowlę :lol:

Proso tam na iść ;p

Ale w maju też moze być problem żeby wjechać jak będzie mokra wiosna

Opublikowano

U mnie że zbytem nie ma problemu . A tym roku nie miałem bo dołek cenowy jest . U siebie w tym roku tez nie sieje w tym roku A za rok to już posieje z 10 ha

A pod granica co roku idzie proso i że zbytem nie ma problemu .

Opublikowano (edytowane)

Nie ma takiej opcji . Jak bym teraz zaczął to za dwa lata bym go sprzedawał po 6zł za kg lub mniej

Nie ma się co pchać w interes, który tak długo rośnie  :P

Edytowane przez adrian3005
Opublikowano (edytowane)

O rany już wymiękam, ale nie będę przerywał tej rzeczowej i ekscytującej dyskusji :wacko:. Może jakiś chat by tu dokoptować to można by tam pociskać farmazony... Przecież ludzie to defacto muszą czytać, litości nie macie? ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano

Wchodząc na inny wątek, czytając go nie pisze nikomu na nim ze maja przestać bo nie piszą tego co chciałabym czytać albo nie w temacie lub mnie temat nie ciekawi, po prostu z tego wątku wychodzę :) polecam ten sposób,jest świetny :)

Opublikowano (edytowane)

Gdyby to jeszcze miało coś wspólnego z tematem... ;). Ostatnie dwie strony to nudne prywatne mizianie się 2-3 osób -_-. Macie privy do takich spraw, a nie pisanie na przemian po kilka wyrazów, zresztą mało konstruktywnych dla tematu i innych uzytkowników...

Edytowane przez grego
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v