Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

taa na ręcznym :P no nie wiem własnie, też mnie to zastanawia gdzie jest reszta  :huh:

jutro będzie coś w tym stylu  :lol:  https://www.youtube.com/watch?v=BRnwM2xo_-A

Edytowane przez Goska93
Opublikowano

Sezon na bączki na ręcznym uważam za otwarty :D Przedwczoraj mąż zimówki założył a od dzisiaj już wypatruje śniegu większego żeby się pobawić na podwórku :D

Mnie coś wena opuściła chwilowo na pisanie na forum ale powracam :D

Opublikowano

nie rozumiem, będę Ci przeszkadzać w bezpiecznym prowadzeniu?  :ph34r:  :P  a po drugie to miałeś mnie zabrać na parking a tam nie było mowy że będzie bezpiecznie  ^^  B)

Opublikowano

hehe napę na szczęscie nie stały tylko załączany ale jednak jak jest automatyka włączona to przy poślizgu napę się włącza sam można jednak wyłączyć :D ewentualnie jeszcze berlingo jest :D

Opublikowano

na parking ,ze względów bezpieczeństwa :P. Ty będziesz ćwiczyć kontrolowany poślizg :D , ja nie bo obecność dziewczyn mnie rozprasza i mogło by dojść do tragedi :lol:

Beringo to na śniegu fajnie lata :D

Opublikowano

kontrolowany poślizg powiadasz?  :lol:

Ja Cię nie będę rozpraszać, będę spokojnie i cicho siedziała :D ale jak będziesz szalał to nie obiecuje, że Cię nie złapię za kolano  :lol:  :ph34r:  haha 

Opublikowano

Cześć dziewczyny- i ja dzisiaj na chorobowym..mały wypadek ale nie na hamulcu ;) Raczej z winy grawitacji-gdyby kózka nie skakała...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v