Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam :)

o ciekawy temat,o jedzeniu

chyba za klauna :lol: , talerza z zupą nie doniose żeby nie rozlać :D

co tam nie doniesiesz ,popijesz trochę to ręce sie przestanę trząść :P ,a przy okazi staniesz się zabawny ,oczywiście jak nie przesadzisz :D

Kriss jak wytłucze zastawę to przyjdzie mu ją odpracować

Opublikowano

Artur zgodze się z Tobą w 100% podporządkować sie tak ale tylko tym co myślą podobnie lub tak samo

Co do podboi w kuchni to pochwalę sie sukcesem - umie zrobić herbatę z co najważniejsze nie rozsypuje już cukru :D ,do zmywarki nie wkładam nic ,gdyż nie mogę zaburzyć żonie   organizacji ,zostawiam na stole po jedzeniu aby nie szukala póżniej :P:D

Gosia Ty  Artura nie strasz bo facet w kuchni często sie przydaje do zupełnie czegoś innego niż gotowanie :rolleyes:

Opublikowano

Weris jak to innym?  Jak się rodzina szwagra przed weselem zjechała, a byłem sam w domu, to pokazałem czajnik, lodówke i czym chata bogata :D

Wiem,że sie powtarzam, ale Tomek na prezydenta :D

Tomek a do czego? :blink:

Opublikowano

Gosiu trzeba mieć małą kuchnie gdzie dwie osoby to tłok  ;)

podobno jak się ślubuje to pannę młodą trzeba przez próg przenieś ,.....bo Agd wnosi się przez próg    ale dla sprostowania mnie nie wniósł i dlatego kupiłam sobie zmywarkę

Tomciu ciekawe do czego ? 

Opublikowano

jak to do czego ,do próbowania czy dobre dania robicie drogie Panie ,co by nie było potem awantur że zupa była za slona ,no i po kolacji może do czegos jeszcze :wub:

Kriss przepchac można i nawet zlew pod warunkiem że ukochana stoi nad toba i mobilizuje do pracy :D

Opublikowano

Gosia ciekawe czy  pomyślałaś jak ja  :ph34r:

Tak  Tomek zupa w moim wykonaniu to tylko na chili :D 

ha Artur na pewno nie będziesz zadowolony ,pod każdym względem ;)  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v