Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam :) widze że temat koleżanek( z zagramanicy  :P) ,nasze kochane rodaczki drażni ;)  ,a ja tam nie mam nic przeciwko w dobrym znaczeniu tego słowa  B) 

Artur tylko cos Darek długo się szlaja o LL nie wspomnę ,co do martwienia się to mam nadzieje że masz sporo tych wlosów ,bo jak nie to jestes śiwy :D

A jak wasze prace polowe? Ja się pochwale dziś zakończyłem na ten rok ,normalnie musze to opić :rolleyes: jakas malinówka czy cóś? ;)

Opublikowano

Ja jej do pracy nie potrzebuję ja swoje zrobię, wszystko ogarnę Artur, wszystko  ^^  :lol:

Tomek ja od wczoraj nic w polu nie robie, bo czuje się jakbym już to miał ogarnięte :D

A tak poważnie, to się przed listopadem nie wyrobie. Chyba, że jutro brat zjedzie, to przez weekend rozrzucimy makaron i będzie z górki ;)

Opublikowano

Wy o malinówkach a ja herbatka z miodem i cytryną rutinoscorbin  polopirynka i gruba kołderka która jest na mrozy -30 :( później mąż mnie nasmaruje maścią a trzęsę się jak galareta i czuję się jak na haju :D

Opublikowano

Kriss jak pada? :blink: u mnie cały dzień słonce wczoraj podobnie, QQ do wieczora kosili ,fakt nie wiem ile %

Artur u mnie obeschło i dzis orka szla dobrze nawet na oborniku

Kasia toż to wychodzi zbieranie grzybków ,nie pomylilaś gatunków :blink: :wacko: ;)? A tak powaznie to współczuję i życze powrotu do zdrowia :)

Opublikowano

Arturku vicksa nie lubie :P

Tomciu dziś byłam na mieście na jednej ręce dziecko na drugiej reklamówki w tym jedna z proszkiem 10kg i tak spory kawałek do autka :D później jeszcze szybciej bo auto potrzebne w domu a ja w połowie zakupów sprint :D

hehe jest troszkę jeszcze mi do śmiechu :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v