Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Oj Artur wyszło szydło z worka tylko ze Ty nie wiesz jak wyglądam :lol: może juz by trzeba mnie oddać :P

No zamiast iść właśnie w tyleczek albo piersi to idzie w boczki :( :( no nawet własne ciało robi mnie w uja ... :lol:

Edytowane przez Goska93
Opublikowano

Oj Artur wyszło szydło z worka tylko ze Ty nie wiesz jak wyglądam :lol: może juz by trzeba mnie oddać :P

No zamiast iść właśnie w tyleczek albo piersi to idzie w boczki :( :( no nawet własne ciało robi mnie w uja ... :lol:

Ja nie wiem? Nie doceniasz mnie :D

Tej pani ze zdjęcia, trochę w boczki poszło :lol:

Kriss jak to? Gagatki? :P :lol:

Opublikowano
Kriss jak to? Gagatki? :P :lol:

To się tłumacz teraz :P jak się nie mylę to się zarzekałeś że Gosi nie oddamy a teraz co ;[ ;)

Gośka jak przytyjesz, to z Darkiem Cię oddamy pierwszemu lepszemu :P :lol:

Opublikowano

Hmm ogłoszenie super ;)

Adam żebyś wiedział,tak łatwo koleżanki nie oddamy :P

Miło znów zobaczyć koleżankę gofiaczek-wszystkiego dobrego :D

Witam ;) i dziękuję, a z jakiej to okazji?

@darek 3, na początek wystarczy ;) ja sama nie mam dzieci jeszcze (ludzkich :D)

Opublikowano

Kriss ale ja przecież ułożony chłopak jestem  :D jaki tam ze mnie gagatek?  :P ja z dobrego serca bym Gosi nie oddał byle komu, bezinteresownie  :P  :D

Artur nie, Gosi nie oddamy, najwyżej jej zrobimy dietę cud  :D ciekawe czy by jej się podobało?  :P

Gosia, a ja Ci jakoś nie wierzę że Ci w boczki idzie  :D jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić  :lol:

Gofiaczek to dobrze, bo wiesz, nie każda od razu chce mieć dzieci, a tak wystarczy utrzymać kobietę na wsi i może należeć do tej grupy  :D

a jakie masz dzieci nieludzkie?  :D

Opublikowano

To się tłumacz teraz :P jak się nie mylę to się zarzekałeś że Gosi nie oddamy a teraz co ;[ ;)

To się teraz potłumacze :P To był taki szantaż motywacyjny :DBędziemy się martwić, jak jej w boczki pójdzie :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v