Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jaki Raj???   Gosiu o ile dobrze mi wiadomo to powiedzenie brzmi tak :   Kobieta to stworzenie Boże , więc powinna siedzieć w oborze , lecz ze względu na kształt du....y chłop zaprosił ją do chałupy :blink:      nie jakieś swoje herezje  siejesz ;)   

Co do reszty wypowiedzi nie wiem dlaczego widzicie sens w publicznych praniach brudów , oczernianiu sie nawzajem choć wiadomo że każdy ma swoje za uszami a nikt nikomu  przez forum  do łózka nie wchodzi...  Troche  chyba wypada przemyslec nie jednej osobie to co pisze bo może sama sobie zbyt wiele wyobraża i łudzi sie....  Myśle że ataki na kogos bo ma  dobre zdjecie czy pisze z rozsadkiem i sensem a nie o d*pie marynie wkoło sa idiiotyczne... może warto czasem powiedzieć przepraszam... Żeby nie iść w zaparte i udawać ze samemu jest się naj... Żarty  żartami ale co za dużo to i świnia nie zje :P    Jeśli chodzi o Anie  proszę nie rzucać się do kogoś o kim zielonego pojęcia nie macie, bo to mega dobra osoba i  zawiścia nie żyje, a jak kogos prawda urazi czy pisanie o zyciu to przepraszam nie mój problem...

Udanej niedzieli , mam nadzieje że nie bedzie skakania do gardel i obsypywania sie wyrzutami czy oszczerstwami...  Udanego postepu tematu życze w temacie oczywiście ;) 

Pozdrawiam Wszytskich tych którzy jednak potrafia rozliczyć własne postepowanie...

Wszyscy chyba spia jeszcze w piwnicy u Gosi albo na tym sianie :)  byle  leku na dzis nie zabrakolo :)

Cześć :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v